قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

از یک سرویس خوب آپلود فایل چه انتظاری دارید؟ هر کسی بسته به سلیقه و نیازهای خود و همچنین میزان آشنایی با وب، پاسخ‌هایی برای این سؤال دارد:

- کار با آن آسان باشد. محیط سایت کاربرپسند باشد.
- محدودیت پهنای باند نداشته باشد.
- لینک مستقیم با ویژگی از سرگیری مجدد دانلود resume بدهد.
- سایت ویژگی‌های اجتماعی هم داشته باشد.
- بتوان یک فایل را به صورت عمومی یا خصوصی آپلود کرد.
- بعد از مدت معینی، فایل‌ها از روی سرویس آپلود پاک نشوند.
- بتوان فایل‌های صوتی تصویری آپلود شده را به صورت توکار embed در وبلاگ قرار داد.
- آمار دانلود را مشخص کنند.

تصور نمی‌کنم سایت آپلودی را بتوان یافت که همه این ویژگی‌ها را یکجا داشته باشد، اما در حال حاضر سایت‌هایی هستند که بیشتر این ویژگی‌ها را دارند.
متأسفانه کاربران ایرانی اینترنت، صرفا سایت‌های ایرانی آپلود فایل مثل پرشین‌گیگ و پارسا اسپیس را می‌شناسند. این دو سرویس آپلود ایرانی قابل احترام هستند، پهنای باند نسبتا مناسبی دارند، کار با آنها بسیار آسان است و لینک مستقیم می‌دهند.

اما چه چیز باعث شده که وبلاگ‌نویس‌های ایرانی کمتر از سایت‌های جدید آپلود فایل که هر یک ویژگی‌های جالبی دارند، استفاده کنند؟

عدم آشنایی مخاطبان وبلاگ‌ها با این سایت‌ها می‌تواند یک دلیل عمده باشد. تجربه ثابت کرده که تعداد قابل توجهی از خوانندگان وبلاگ‌ها با شیوه دانلود از سایت‌های آپلود فایل آشنا نیستند. مثلا تفاوت لینک مستقیم و لینک غیرمستقیم را نمی‌دانند. به همین خاطر وبلاگ‌نویس‌ها بیشتر ترجیح می‌دهند، از سرویس‌هایی استفاده کنند که لینک مستقیم و سرراست بدهند.

اگر بخواهم سایت‌های آپلود فایل را مطابق سلیقه و نظر خودم ردهِ‌بندی کنم، باید بگویم که سایت‌های esnips، box‌ و drop.io به خاطر ویژگی‌های خوبشان به نظر من بهترین سایت‌های آپلود فایل هستند.

در دسته دوم سایت‌هایی مثل divshare، hotshare، ۴shared و ده‌ها سایت مشابه قرار می‌گیرند.

اما در دسته سوم، صدها سایت آپلود قرار می‌گیرند که نقاط ضعف زیادی دارند. مثلا برای آپلود فایل در آنها باید حتما ثبت‌نام کرد، تبلیغات زیاد دارند و دانلود از آنها مشکل است.

البته باز بسته به کاری که از سایت انتظار داریم، درجه‌بندی سایت‌های آپلود، متغیر است. مثلا رپیدشیر که برای از نظر راحتی دانلود یک سایت دسته سومی است، برای فیلم‌بازها، بهترین سایت آپلود و دانلود محسوب می‌شود. برای کسی هم
که اصلا ویژگی‌های اجتماعی برایش مهم نیست و پهنای باند زیاد نمی‌خواهد، سرویس‌های ایرانی آپلود فایل، قطعا مناسب هستند.

در این پست می‌خواهم اندکی در مورد drop.io بنویسم، سایت آپلود خوبی که کمتر از سوی وبلاگ‌نویس‌های اراین معرفی شده است و کاربران ایرانی اینترنت بسیار کم از آن استفاده می‌کنند:

dropio_logo-1.gif

- بعد از وارد شدن به drop.io می‌بینید که این سایت محیط بسیار ساده‌ و در عین حال کاربرپسندی دارد. اما سایت drop.io
در عین سادگی، ویژگی‌های جذاب بسیار زیادی دارد.

- بعد از ورود به سایت می‌توانید یک بسته آپلود فایل با نام دلخواه ۷ کاراکتری ایجاد کنید، فایل‌های مورد نظر خودتان را انتخاب کنید و فایل‌ها را آپلود کنید.

drop 1.gif

- فایل‌های یکی یکی آپلود می‌شوند و بعد از اتمام آپلود، شما همه آنها را در یک صفحه می‌بینید. رنگ پشت‌زمینه، لوگو و رنگ فونت این صفحه را شما می توانید به دلخواه تغییر بدهید. (در بالای صفحه روی edit drop کلیک کنید.)

- شما می‌توانید به بازدیدکنندگان از این صفحه، اجازه بدهید که خودشان فایل‌هایی را اضافه کنند، شما می‌توانید برای این صفحه پسورد بگذارید.

- خیلی جالب است که این صفحه آپلود، خروجی فید هم دارد! تصور کنید که قطعات موسیقی یک خواننده را آپلود کرده‌اید و خوانندگان شما که مشترک فید این صفحه هستند، می‌توانند هر وقت شما فایلی اضافه کردید، به سرعت مطلع شوند!

- شما در صفحه آپلود خودتان می‌توانید، نام و آدرس وبلاگتان یا لینک‌های مرتبط با فایل‌های آپلود شده را اضافه کنید.

- همچنین می‌توانید یادداشتی بنویسید و در مورد فایل‌ها و یا هر چیز دیگر توضیح بدهید!

- شما می‌توانید با استفاده از کدی که در همین صفحه آپلود به شما داده می‌شود، ویجتی در وبلاگتان قرار دهید که خوانندگان مستقیما از وبلاگ شما، فایل‌های مشابه را آپلود کنند.

- ظرفیت نهایی هر صفحه آپلود، ۱۰۰ مگابایت است که بسیار مناسب است.

- کسانی که وارد این صفحه آپلود می‌شوند، می‌توانند از طریق توییتر یا ایمیل از به‌روز شدن فایل‌ها مطلع شوند.

- حتی می‌توان به بازدیکنندگان از این صفحه آپلود اجازه داد که از طریق ایمیل، فایلی اضافه کنند. آنها همچنین می‌توانند پیام صوتی هم پای صفحه بگذارند، برای این کار به آنها یک شماره تلفن داده می‌شود!

- جالب اینجاست که فایل‌های آپلود شده را می‌توان با دانلودمنیجرها دانلود کرد، ضمن اینکه دانلود ویژگی از سرگیر مجدد یا resume هم دارند!

- بازدیدکنندگان از صفحه آپلود می‌توانند، برای هر فایل کامنت هم بگذارند.

ملاحظه می‌کنید که چنین امکانات پیشرفته‌ای را در هیچ سایت آپلودی تا پیش از این شاهد نبودیم.

اما به تازگی به همه این ویژگی‌های انقلابی، ویژگی دیگری اضافه شده است: drop.io یک افزونه برای مرورگر فایرفاکس
ساخته است که کار آپلود را بسیار آسان می‌کند:

بعد از نصب این افزونه، آیکونی در زیر فایرفاکس اضافه می‌شود:

drop 2.gif

برای آپلود فایل‌ها شما می‌تواند خیلی ساده فایل‌های مورد نظر را انتخاب کنید و بعد آنها را drag and drop کنید. فایل‌ها یک به یک آپلود می‌شوند و بعد از اتمام آپلود، صفحه آپلود در یک برگه جدید در فایرفاکس، نمایش داده می‌شوند.

هر وقت خواستید می‌توانید یک صفحه جدید آپلود جدید درست کنید و فایل‌های جدید را در صفحه مجزایی آپلود کنید.

می توانید به کمک این افزونه، چندین صفحه آپلود درست کنید، هر کدام از آنها را بوک‌مارک کنید و فایل‌ها را متناسب با محتوای آنها در صفحه آپلود مناسب آپلود کنید.

کار با drop.io ساده‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید، حتما تستش کنید!

برای تست پیشنهاد می‌کنم به این صفحه بروید!



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1713
|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

دامنه در حقيقت نام وب سايت شما مي باشد كه از دو قسمت نام و پسوند تشكيل شده است. پسوندهاي بين الملي رايج عبارتند از .com ، .net و .org كه داراي مصارف عمومي مي باشند و هر يك به ترتيب معرف سايتهاي تجاري (Commercial) ، شبكه (Network) و سازماني يا غير انتفاعي (Organization) مي باشند. در ثبت اين دامنه ها هيچ محدوديتي وجود ندارد ولي نامها با اولويت درخواست ثبت مي شوند و براي مدت يك تا ده سال (قابل تمديد) با توجه به حق الثبت پرداختي معتبر مي باشند.

دامنه هاي .info ، .biz و .name نيز در زمره دامنه هاي قابل ثبت براي عموم ولي با كاربري خاص مي باشند. پسوند .info براي سايتهاي اطلاعاتي (Information) ، پسوند .biz براي سايتهاي تجاري (Business) و پسوند .name هم فقط براي سايتهاي شخصي مناسب مي باشد استفاده از اين سه پسوند در خارج از اين چارچوب تعريف شده ممنوع و منجر به حذف دامنه و سلب حقوق مربوطه از مالك آنها خواهد شد. همچنين كليه دامنه هاي بين المللي فوق و بسياري از دامنه هاي محلي تابع قوانين حمايت كننده از علائم تجاري مي باشند.

دامنه ها هر چند زير نظر يك موسسه (ICANN) صادر مي شوند اما پسوندهاي گوناگون ممكن است ثباتهاي (Registrar) گوناگون داشته باشند كه به عنوان نماينده عمل مي نمايند. هريك از اين ثباتها مي توانند در قبال دريافت مبالغي ناچيز امنيت يا خدمات بيشتري را ارائه نمايند. دقت فرماييد كه ثبت دامنه ارتباط مستقيم با خدمات ميزباني نداشته و هريك از اين خدمات را مي توان از طريق تامين کنندگان مختلف تهيه نمود.

همانطور كه براي تهيه يك محل سكونت يا تجارت اولين سوال آدرس منطقه مورد نظر است، براي وب سايت نيز اين امر اولين مرحله براي شروع مي باشد و همانطور كه در دنياي واقعي نيز آدرس شما بيانگر بسياري از نكات براي مخاطبين قبل از رويارويي با شما مي باشد. دردنياي مجازي نيز اين امر صادق است. آدرس شما مثلا در يك محل گرانقيمت يا يك ساختمان معروف گوياي سطح بالاي فعاليت شماست ، آدرس دفتر كار شما در يك محل مسكوني ممكن است مشكلاتي را براي شما بوجود آورد يا مراجعين شما را دچار سردر گمي نمايد ، فعاليتهاي تجاري در مناطق مسکون? ممكن است با محدوديتهايي روبرو گردد. با كمي تفاوت مي توان مشخصه هاي مشابهي را نيز براي آدرس مجازي تعريف نمود. هر سايت مي تواند از طريق تعداد نامحدودي آدرس ثبت شده قابل دسترسي باشد. به همين دليل ابتدا به اجزا و خصوصيات آدرس يك سايت اشاره مي نماييم.


پسوند :

انتخاب پسوند براي يك آدرس اجباري است ، پسوند را مي توان از ميان گزينه هاي موجود و با توجه به نوع يا محل فعاليت انتخاب نمود. پسوندهاي مجاز و معتبر در واقع پسوندهايي مي باشند كه توسط كميته مخصوص تاييد و تصويب پسوندها يعني ICANN تاييد شده باشند. اين پسوندها از نظر فني Top Level Domain يا به اختصار TLD اطلاق مي گردند كه مي توان آنها را در سه دسته كلي به ترتيب زير تقسيم بندي نمود:


- پسوندهاي عمومي (gTLD):

اين پسوند ها كه عبارتند از.com , .net , .org براي ثبت و استفاده عموم و هر نوع كاربري مجاز (قانوني) قابل استفاده مي باشند. ثبت اين دامنه ها از طريق شركتهايي با عنوان Registrar كه توسط ICANN معتبر اعلام شده اند يا نمايندگيهاي مجاز آنها امكان پذير مي باشد. هر چند دامنه هاي فوق هر يك از اختصارهايي براي منظور خاص اقتباس گرديده اند ( .org ارگانها و مراكز غير انتفاعي ، .net شبكه و خدمات اينترنتي ، .com بنگاهها و مراكز اقتصادي ) ولي در عمل محدوديتي براي استفاده از اين پسوندها وجود ندارد. در اين ميان پسوند .com بيشترين متقاضي را در بر داشته و كه در حال حاضر بيش از چهل ميليون دامنه بر روي اين سه پسوند ثبت مي باشند و در حدود 90 درصد از پسوند .com استفاده شده است.


- پسوندهاي اختصاصي (ويژه):

پسوندهايي كه افراد و سازمانهايي با مشخصات و فعاليتهاي خاص بر روي آنها مي توانند اقدام به ثبت دامنه نمايند يا فعاليت بر روي اين پسوند ها مي بايست از قوانين خاصي تابعيت بنمايد. مانند .biz , .edu , .info , .gov , .int , .pro , aero, .arpa , .coop, .museum كه در هنگام ثبت يا در مدت استفاده ارائه مدارك و رعايت قوانيني خاص اجباري خواهد بود.


- پسوندهاي ملي (كشوري):

علاوه بر پسوندها عمومي و خاص ، كشورهاي مختلف نيز مي توانند اقدام به درخواست پسوند با كد اختصاري كشور خود (دو حرفي) را بنمايند. اداره اين پسوندها ، قوانين و نحوه تخصيص آنها در اختيار دولتها يا مراكز معرفي شده توسط مراجع رسمي هر كشور خواهد بود. كشورها مختلف مي توانند ثبت اين دامنه ها را براي ساير مليتها آزاد يا محدود نموده و يا بطور كلي هرگونه رويه خاصي را در اين خصوص اتخاذ نمايند. پسوندهاي دو حرفي بعضي از مليتها با بعضي از كلمات اختصاري تشابه داشته كه اين كشورها از اين فرصت استفاده نموده و به فروش عمومي پسوندها خود اقدام مي نمايند. پسوندهايي نظير .ws , .tv , .cc , .fm , .mw , .it و غيره ... از اين قبيل مي باشند.

بسياري از كشورها پسوند خود را به سطوح ديگري نيز تقسيم مي نمايند. مثلا .ir كه پسوند كشور ايران است به .org , .net , .co , .id , edu تقسيم گرديده كه بعضي از اين پسوندها مخصوص فعاليتهاي خاص در نظر گرفته شده اند.


نام دامنه:

پس از انتخاب پسوند نام دامنه مهمترين قسمت تشكيل دهنده آدرس يك سايت مي باشد. اين نام از تركيب 3 الي 64 حرف ، عدد يا خط تيره (بدون فاصله) تشكيل مي گردد. اگر در ثبت عبارت خاصي به عنوان نام دامنه خود اصرار داريد كه اين عبارت قبلا ثبت شده باشد گريزي غير از تغيير پسوند مورد نظر خود نخواهيد داشت.
چنانچه آدرس سايت شما حاوي علامت تجاري شما باشد، مي توانيد جهت اطمينان از دسترسي آسانتر و حفاظت از نام تجاري خود كليه مشتقات و تركيبهاي آنرا بر روي پسوندهاي مختلف ثبت نماييد.


زير دامنه (پيشوند):

انتخاب پيشوند كاملا اختياري مي باشد ، اما بعضي از پيشوندها بطور پيش فرض براي دسترسي به قسمتها و خدمات خاصي از سايت شما اختصاص داده مي شوند. مثلا www. براي دسترسي به صفحات سايت ftp. براي دريافت و ارسال فايل mail. براي دريافت و ارسال نامه هاي الكترونيكي و غيره ... البته دارنده يك دامنه بر روي يك پسوند مجاز به تعريف زير دامنه ها به تعداد نامحدود مي باشد. براي اين منظور مي بايست با سرويس دهنده سايت خود مشورت نماييد.


توجه به نکات زير به هنگام ثبت دامنه لازم است:

- عبارت انتخابي تشابه با نام تجاري معروف و معتبر نداشته باشد.
- كوتاه و متشكل از حداقل تعداد حروف باشد.
- تلفظ و بخاطر سپردن آن آسان باشد.
- حتي المقدور با نوع فعاليت سايت ارتباط داشته باشد.
- از اعداد و خط تيره استفاده نشده يا حداقل استفاده صورت گيرد.
- مشابه نام سايت ديگري كه موجب سردرگمي بازديد كنندگان شود نباشد.
- براي اطمينان از مالكيت دامنه هنگام ثبت آن بهتر است از قرار گرفتن آدرس پست الكترونيكي خود در قسمت Admin Contact مشخصات دامنه مطمئن شويد.
- حتي المقدور از طريق مراكزي براي ثبت دامنه خود اقدام نماييد كه كلمه عبور و مجوز جابجايي و تغييرات را در اختيار شما قرار مي دهند.
- حتما شرايط و تعهدات ثبت كننده دامنه و نمايندگيهاي و همچنين شرايط اختصاصي پسوند مورد تقاضي را مطالعه و از تبعات حقوقي اقدامات خود آگاه شويد.
- هرگز از آدرس مجهول يا غير واقعي در مشخصات دامنه خود استفاده ننماييد.
- قبل از انتخاب دامنه مطمئن شويد كه علامت تجاري يا هر گونه علامت ثبت شده ديگر كه متعلق به غير بوده و شما قانونا مجوز رسمي جهت استفاده از آنرا نداريد در آدرس شما بكار نرفته باشد.
- درصورتي كه نام مورد نظر شما قبلا ثبت شده و تاريخ انقضاي آن نزديك است مي توانيد از خدمات دهنده خود تقاضاي خدمات پيش سفارش (Back Order) دامنه را بنماييد.
- هرگز از DNS شركتها و خدمات دهنده هايي كه مجاز به استفاده از آن نمي باشيد در دامنه خود استفاده نكنيد و ابن مشخصات را بدون مشورت با شخص فني تغيير ندهيد. زيرا هر تغيير? در اين مشخصات مي تواند منجر به غير فعال شدن سايت شما گردد.
- اعتبار دامنه خود را حت? المقدور تا يك ماه قبل از سر رسيد انقضا تجديد نماييد.
- جهت انتقال دامنه ها از يك ثبت كننده به ثبت كننده ديگر يكماه زودتر از تاريخ انقضا اقدام نماييد.
- به محل و حساسيتهاي سياسي و اقتصادي ثبت كننده خود دقت نماييد، در صورت وجود دعاوي در ارتباط با پسوندهاي عمومي و اختصاصي محل دادگاه رسيدگي كننده ، محل ثبت كننده دامنه خواهد بود.
- در ارتباط با استفاده از دامنه قوانين بين المللي و قوانين محلي را همزمان در نظر داشته باشيد.
- از خدمات مانيتور مشخصات دامنه يا مخفي نمودن مشخصات خود براي جلوگيري از مزاحمتهاي تبليغاتي و سرقت دامنه خود استفاده نماييد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1357
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

livedrive

پیش از این سایت هایی زیادی در زمینه هاست و فضای رایگان خدمت شما معرفی کرده  بودیم . سایتی که امروز خدمتتان معرفی می کنیم در حقیقت  از آن می توان به عنوان یک هارد مجازی نام برد . هاردی که در آن شما محدودیتی برای ذخیره و برداشت (پهنای باند) ندارید . در LiveDrive همه چیز نامحدود است . شما می توانید فایل های خود را از روی کامپیوتر , موبایل و سطح وب به روی اکانت LiveDrive خود انتقال دهید و در همه جا به آن دسترسی داشته باشید . کار با LiveDrive بسیار ساده و محیط آن دقیقا به مانند هارد کامپیوتر می باشد . شما می توانید فایل های خود را با هر پسوندی در LiveDrive آپلود کرده و آن را مستقیما برای دوستانتان ارسال کنید . LiveDrive حتی به شما اجازه می دهد که به راحتی از طریق موبایل فایل های خود را آپلود و یا دانلود کنید و برای مثال می توانید عکس هایی که با موبایل خود می گیرید را سریعا آپلود و برای دوستانتان ارسال کنید. نکته  جالب دیگر اینکه شما می توانید حتی به فایل های خود در LiveDrive پس از یک بار لود شدن به صورت آفلاین نیز دسترسی داشته باشید که همین باعث می شود شباهت های LiveDrive با یک هارد بیشتر شود . ثبت نام در LiveDrive رایگان هست و تنها برای دریافت ایمیل فعال سازی از ۲۴ تا ۴۸ ساعت باید صبر کنید. برای ثبت نام می توانید اینجا را کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1543
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

همان طور كه مي دانيد، آغاز خلق يك سايت در شاهراه جهاني اطلاع رساني، انتخاب و ثبت يك دامنه (domain) است. حتي انتخاب ميزبان (hosting) مناسب و طراحي سايت (design ،web) پس از فاز انتخاب و ثبت يك دامنه مطلوب صورت مي گيرد. شما اگر در راه اندازي پورتال وب خود، يك domain منطبق با فعاليت هاي سايت خود انتخاب و تعيين نكنيد، اين مسئله در آينده سايت شما تاثير منفي بسزايي خواهد گذاشت. چرا كه تنها راه ورود به يك سايت، درج دامنه در آدرس بار مرورگر شما است و اگر اين اسم، ثقيل، گنگ و با ضريب به خاطرسپاري پايين باشد، بازديدكننده شما دچار چالش مي شود. مثلاً فرض كنيد به جاي انتخاب دامنه www.steam.co.ir براي شركت مهندسي استيم، از دامنه www.irsteamco.com در نامگذاري سايت مزبور استفاده مي شد. بديهي است كه دامنه اول كه بر اساس پسوند رسمي كشور ايران و بر مبناي نام واحد شركت انتخاب شده است، نسبت به دامنه دوم كه نه به خاطرسپاري خوبي دارد و از فقدان معرفي مليت شركت مزبور دلالت مي كند، برتر است. معمولاً سايت هاي مشهور وب، دامنه هايي با ? الي ? حرف الفبا تشكيل مي شود و در انتخاب آن دقت مي شود تا راحتي و تسريع در ورود كاربران به سايت، رعايت شود. مشاهده مي شود كه بسياري از سايت هاي خصوصي و حتي دولتي ايران در وب، از نامگذاري درستي تبعيت نمي كنند. با وجود آن كه نامگذاري دامنه در وب، امري شخصي و سليقه اي است، اما مستندسازي فرآيند نامگذار دامنه و انتخاب صحيح، بايد به طور غيررسمي به كاربران ثبت كننده، يادآوري شود. اين يادآوري، توسط ابلاغيه و دستورالعمل، امكان پذير نيست. تنها خواندن يك راهنما در بند كه در متن زير ارائه شده است، تا حدودي رهگشاي شما در اين مسئله است. براي ثبت دامنه، به نكات كليدي زير توجه كنيد:
1) تعيين كارگزار واجد شرايط ثبت دامنه، نخستين گام در ثبت يك دامنه است. شما بايد بدانيد كه مسئوليت حقوقي دامنه خود را به طور غيرمستقيم در اختيار چه شخصيتي قرار مي دهيد. سعي كنيد ثبت كننده دامنه شما، شخصيتي حقوقي و نه شخصي باشد. حتماً قرارداد مناسبي با اين شركت منعقد كنيد و در مورد مدت زمان، هزينه ثبت، تمديد، مسئوليت حقوقي و فني آن در قرارداد توجه كنيد.
2) به دليل اين كه اكثر شركت هاي ثبت كننده در ايران، نمايندگي برخي از شركت هاي رسمي ثبت كننده دامنه (
www.internic.net)در وب است، بايد توجه داشته باشيد كه اين شركت ها، قبلاً دامنه هايي را تحت نام دامنه خود ثبت كرده باشند و از يك اعتبار حقوقي اينترنتي برخوردار باشند. اگر به اين مسئله توجه نكنيد، معلوم نيست پس از ثبت دامنه، آينده دامنه شما چه خواهد شد.
3) هزينه ثبت دامنه بر روي پسوندهاي جنرال مثل com_net_org_info_biz_ws براي يك سال، بين ? تا ??هزار تومان است. اين تفاوت براي شركت هاي رسمي ثبت كننده دامنه است كه نمايندگي هاي ايران، از طريق آنها اقدام به ثبت مي كنند. مثلاً شركت آن لاين نيك onlinenic به نسبت شركت openSRS، هزينه كمتري دريافت مي كند. اما كارگزار دامنه Yahoo كه بيش از يك ميليون دامنه تاكنون ثبت كرده است (
http://domain.yahoo./com)، براي ثبت يك ساله دامنه رقمي در حدود ?? دلار دريافت مي كند. مشهوريت ثبت كننده دامنه نيز از اهميت زيادي برخوردار است.
4) اگر برنامه اي خاص براي سايت خود داريد و براي آن هزينه كرده ايد، سعي كنيد دوره ثبت دامنه شما، حداقل ? تا ? ساله باشد تا خيالتان از تمديد دامنه راحت باشد. بسياري از دامنه هايي كه صاحبان آنها فراموش مي كنند زمان expire دامنه چه زماني هست، و دامنه را تمديد نمي كنند، هيچ گاه به دامنه خود پس از گذشت مدتي خاص، نخواهند رسيد. اين مسئله مهمي است.
5) براي ثبت دامنه، ابتدا بايد نام دامنه را به درستي مشخص كنيد. يك شركت بازرگاني يا صنعتي، بايد حتي الامكان از فارگليسي در انتخاب دامنه خودداري كند. مثلاً:
www.sherkat_sahar.org بهتر است: www.sahar_co.com باشد. هم مفهوم كاري دامنه معلوم است و هم در انتخاب پسوند آن دقت شده است. ضمناً توجه كنيد كه تنها پسوندي كه با CTRL+ENTER در آدرس بار ارائه مي شود، پسوند com. است.
6) تجربه اندوزي از طريق نامگذاري، انتخاب و ثبت دامنه سايت هاي مشهور وب، رويكرد مهمي است كه وب مسترها بايد به آن توجه كنند. مي توانيد به
http://dir.google.com يا http://dir.yahoo.com مراجعه كنيد.
7) سعي كنيد در انتخاب دامنه از پسوند كشوري ايران ir_co.ir_net.ir و امثالهم استفاده كنيد. براي اين كار به
www.nic.ir رجوع كنيد. حتي الان دامنه اي مثل شرق.ايران هم مي توانيد ثبت كنيد.
8) هر جا دامنه اي ثبت كرديد، از كارگزار بخواهيد تا كنترل پنل واحد تغيير اطلاعات دامنه را با اعلام url و كد كاربري و رمز عبور دامنه در اختيار شما قرار دهد. اين مسئله باعث مي شود تا هر وقت بخواهيد، نسبت به تغيير DNS، IP، REGISTRANT و تغيير اطلاعات whois اقدام كنيد. اين آدرس مثل
http://manage.opensrs.net بايد باشد.
دنياي دامنه ها خيلي جذاب است. مايكروسافت و يك شركت آمريكايي،براي
www.windows????.com و www.business.com، چند سال پيش ميليون ها دلار پرداخت كردند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1623
|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
از زماني كه اينترنت و سايتهاي وب به جمع خانواده بزرگ علوم كامپيوتر پيوستند، ميزباني وب مفهوم پيدا كرد. هر وب سايت فضايي را روي يكي از سرورها در شبكه اينترنت نياز دارد كه محتويات سايت روي آن سرور قرار گيرد. شركتهايي كه اين خدمات را ارائه مي دهند شركتهاي "ميزبان وب"(1) نام دارند. در ظاهر تمام اين شركتها خدمات مشابهي ارائه مي دهند،‌اجاره دادن فضايي معين براي اينكه شخص يا شركت صفحات سايت خود را براي مدت معيني بر روي سرورهاي آن شركت قرار دهد. اما اين كل ماجرا نيست، دهها پارامتر در نوع سرويس دهي اين شركتها دخيل هستند كه بي توجهي به هر يك از اين پارامترها و توجه به شعارهاي بي پايه و قيمتهاي بسيار پايين برخي از شركتها ضررهاي جبران ناپذيري را به اشخاص و وب سايتهاي آنها مي رساند. در اين مقاله سعي بر آن شده كه مهمترين پارامترها را معرفي كرده و به توضيح مختصري از هريك بسنده نماييم. ذكر اين نكته ضروري است كه از ميان تمامي موارد ذيل دو اصل كلي مهمترين نقش را در انتخاب شركت مناسب دارند كه هيچ يك به تنهايي قادر به راضي كردن مشتري نخواهد بود:‌ كيفيت سرويس و پشتيباني مشتري.



قابليت اطمينان

 


هنگام انتخاب شركت ميزبان،‌ بايد به سرعت، سخت افزار، نرم افزار و تنوع ارتباطات اينترنت آن شركت توجه داشت. قابليت اطمينان يك سرور، يعني زمان بالا بودن سرور و بالطبع سايت شما بيشتر از زمان پايين بودن آن باشد.

سؤال مهم:تركيب سخت افزاري سرورهاي شما چيست؟


زمان بالا بودن سرور
داشتن تنوع ارتباطهاي اينترنتي در شركتهاي ميزبان(محل استقرار سرورها) نكته مهمي است كه بايد حتما مد نظر داشت. هر چه تعداد ارتباطهاي اينترني بيشتر باشد، اندازه و سرعت سرورها بيشتر بوده و در نتيجه با قطع شدن احتمالي يك ارتباط اينترنتي، سرور و سايت شما همچنان ارتباط خود با اينترنت را برقرار مي بيند و بالا خواهد بود. (اين پارامتر براي شركتهاي ايراني كه اكثر قريب به اتفاق آنها سرورهايشا ن در خارج از ايران است براي محل استقرار سرورها مصداق دارد.) شركتهايي در كشورهاي پيشرفته آمريكايي و اروپايي وجود دارند كه بصورت تخصصي فعاليتشان تامين اماكني است كه ويژگيهاي لازم براي استقرار سرورهاي ميزبان را داشته باشد كه اصطلاحا مراكز داده (2) ناميد مي شوند.

سؤال مهم: سرور شما در كدام مركز داده قرار دارد؟

پهناي باند سرور
پهناي باند سرور يكي از پارامترهايي است كه در ميزان قابل دسترس بودن سايت شما تاثير بسزايي دارد. بسياري از شركتها براي اينكه از پهناي باندي كه در اختيار دارند بتوانند بدرستي استفاده كنند،‌مشتريهاي خود را محدود به استفاده از پهناي باند معيني در ماه مي كنند. برخي شركتها نيز ادعا مي كنند كه پهناي باند نامحدودي دارند كه اين قضيه تا حد زيادي غير واقعي است زيرا هيچ شركتي نمي تواند پهناي باند نامحدودي بصورت رايگان در اختيار شما قرار دهد،‌ ولي ذكر اين نكته ضروري است كه برخي از شركتها از پهناي باند قابل توسعه(3) استفاده مي كنند كه اين سرويس حداقل اين مزيت را دارد كه فعاليت سرور هيچگاه متوقف نمي شود و در ازاي پرداخت مبلغ بيشتر پهناي باند بيشتر در اختيار شركت ميزبان قرار مي گيرد.

سؤال مهم:از چه ميزان پهناي باندي در ماه مي توانم استفاده كنم؟

حفاظت در برابر قطعي برق

حفاظت در برابر قطعي برق نيز پارامتر مهمي است كه بايد حتما آنرا در نظر داشت، هر چند كه در خارج از ايران و خصوصا در مراكز داده در كشورهاي آمريكايي و اروپايي امكان قطعي برق كمتر از 5% است ولي وجود باتري يا ژنراتور براي در دسترس بودن دائم سايت شما حائز اهميت مي باشد.

سؤال مهم:آيا سرورهاي شما به UPS مجهز هستند؟

حفاظت در برابر بلاياي طبيعي
وقوع بلاياي طبيعي هيچوقت قابل پيش بيني نيست و حتي شايد براي يك شخص فني اين فاكتور خيلي مهم نباشد ولي براي صاحب يك سايت مهم تجاري بايد اين مساله مهم باشد كه محل نگهداري سرورها چه وضعيتي دارد. مسلما مراكز داده،‌با توجه به تخصصشان در اينگونه امور، در هنگام ساخت محلهاي نگهداري سرورها به اين مسائل توجه كافي دارند.

سؤال مهم:سرورها در چه محلي نگهداري مي شوند؟

خدمات پشتيباني
ارائه خدمات پشتيباني بصورت 24 ساعت يك شعار غير واقعي است،‌ مگر اينكه افراد پاسخگو به مشكلات (حتي در ساعت 4 صبح) افراد حرفه اي در علم كامپيوتر باشند. نكته مهم در پشتيباني مشتريان اين است كه وي هنگام برقراري ارتباط با مسئولين پشتيباني اطمينان داشته باشد كه به وي و مشكلاتش توجه و اهميت داده مي شود. اين پارامتر را نبايد كم اهميت قلمداد كرد. مهمترين اصل در انتخاب شركت ميزبان مناسب، نحوه پشتيباني آن شركت از شما و سايت شماست. براي حصول به اين اطمينان مي توانيد از ساير مشتريان اين شركت در مورد نحوه پشتيباني شركت مشورت بگيريد. حتي مي توانيد از مسئولين شركت بخواهيد كه آدرس چند مشتري را به شما بدهند تا بدين ترتيب ميزان صداقت شركت با مشتري را نيز بيابيد. همچنين داشتن يك وب سايت تخصصي و حرفه اي امتياز مهمي براي شركتهاي ميزبان به حساب مي آيد.

سؤال مهم:آيا مي توانم در مورد خدمات پشتيباني شما از ساير مشتريان شما مشورت بگيرم ؟

زمان پاسخگويي
بسياري از شركتهاي ميزبان،‌ علاوه بر خدمات پشتيباني تلفني بصورت الكترونيكي نيز خدمات پشتيباني ارائه مي دهند كه در صورتي كه اين نوع پشتيباني بصورت صحيح و بموقع انجام شود روش بسيار مناسبي براي حل مشكلات مشتريان مي باشد. براي امتحان مي توانيد يك نامه الكترونيكي به مسئولين فني شركت بفرستيد يا از طريق وب سايت آن شركت يك نامه به بخش پشتيباني بفرستيد،‌ اگر زمان پاسخگويي به نامه شما كمتر از 2 ساعت بود اين شركت را در بالاي ليست خود قرار دهيد.

سؤال مهم:نحوه پاسخگويي به مشكلات مشتري در روزهاي تعطيل به چه ترتيب خواهد بود؟

تنوع خدمات
تنوع خدمات يك شركت، پارامتري است كه براي مشتري اهميت دارد. هر چه خدماتي كه شركت ميزبان ارائه دهد متنوع تر و كامل تر باشد، مشتري در انتخاب سرويس خود راحتتر تصميم مي گيرد. قيمت مناسب سرويسها نيز مي تواند قابل ذكر باشد.

سؤال مهم:آيا امكان تغيير سرويس خود را در هر زمان از سال خواهم داشت؟

ميزان امنيت سرور
امن بودن سرورها از نظر مشتري بسيار مهم است. تنظيمات سرورها، وجود سرورهاي مجزاي مخصوص هر سرويس،‌ وجود ديواره هاي آتش، وجود نرم افزارهاي ضد ويروس، سياستهاي مقابله با خرابكاران و مدت زمان عكس العمل پس از حملات احتمالي خرابكاران، پارامترهايي است كه بايد به آنها توجه داشت. اين نكته را هم در نظر داشته باشيد كه هيچگاه سراغ شركتي كه ادعا مي كند هيچوقت مورد حمله قرار نخواهد گرفت نرويد چون يا با شما صادق نيستند و يا اصلا هيچ تخصصي در زمينه فعاليتي كه مي كنند ندارند.

سؤال مهم:آيا در سرورهاي خود از سرور Firewall استفاده مي شود؟
حال می توانید با دانش بیشتر نسبت به کیفیت خدمات شرکتها، شرکت مورد نظر خود را بیابید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1346
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()