قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
انتخاب نام برای دومین

انتخاب نام برای دومین به چند عامل محدود می شود.

  • نام دومین ها معمولاً واگذار شده اند آنهم به سایتهای رده بالا یا متوسط و این نامها معمولاً با زمینه فعالیت این سایتها مرتبط است.
  • نام دامنه شما نباید از 63 کاراکتر بیشتر شود البته به غیر از دات و پسوند که می تواند com, net یا ... باشد مثلاً برای دومین yadbegir.com غیر از نقطه و com، هشت کاراکتر دارید که کمتر از 63 کاراکتر است. و کاراکترهای قابل قبول عبارتند از حروف، اعداد و dash. کاراکتر dash باید در میان اسم باشد نه انتها و ابتدای آن.
  • از همه مهمتر اینکه اسم دومین باید یگانه باشد. و معمولاً اولین کسیکه نام دومین را ثبت می کند صاحب آن است و دیگر کسی نمی تواند یک دومین با آن نام ثبت کند.

آیا یک نفر می تواند تعداد زیادی دومین ثبت کند؟

بعضی افراد این کار را انجام می دهد ولی جوامع اینترنتی به شدت با اینکار که نوعی احتکار نام دامنه است مخالفند و در این زمینه در کشورهای مختلف قوانین مختلفی برای ممنوعیت و جلوگیری از این عمل وجود دارد.

آیا بعد از ثبت دومین این دومین برای همیشه متعلق به شما خواهد شد؟

نه لزوماً اگر شما برای تمدید دومین هزینه لازم را نپردازید (بعد از اتمام زمان اجاره که معمولاً یکسال یا بیش از یک سال است.)

اگر نام دامنه مشابه نام دامنه یک سایت دیگر برای استفاده از موقعیت تجاری آن ثبت کنید ممکن است آن شرکت بتواند آن دومین را از چنگ شما در بیاورد.

نام دومین به عنوان علامت تجاری

با ثبت یک نام دومین این نام به منزله ثبت یک آرم تجاری نیست بلکه فقط یک آدرس اینترنتی است.

تغییر نام دومین

تغییر نام دامنه  هزینه و مشکلات خود را دارد، چون سرویس دهنده شما باید در اطلاعات سرور اصلاحاتی بوجود آورد. به علاوه این کار باعث می شود که اطلاعات مربوط به شما در موتورهای جستجو و دایرکتوریهای از بین برود و باید همه زحماتی را که برای ثبت سایت خود در موتورهای جستجو کشیده اید دوباره تکرار کنید که این احتیاج به زمان نسبتاً زیادی دارد.

پس بهترین کار این است که از همان ابتدا یک نام دومین مناسب انتخاب و ثبت کنید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1438
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

دامنه (Domain) که در فرهنگ فارسی با تلفظ دومین و دامین بکار برده می‌شود در لغت به معنی «گستره» می‌باشد و در اینترنت به نامی اختصاصی گفته می‌شود که هر وب‌سایت برای تمایز و قابل دسترسی بودن نسبت به سایر وب‌سایت‌ها به خود می‌گیرد، مانند: "Google.com". هردامنه از دو بخش تشکیل شده است. بخش اول نامی است انتخابی، که هر فرد می‌تواند بسته به موضوع وب‌سایت و سلیقه خود آن را برای سایت خود انتخاب کند (Google). و بخش دوم که با یک نقطه از بخش اول جدا می‌شود، پسوندی است قراردادی که از دو تا شش حرف تشکیل شده و هر فرد می‌تواند بسته به موضوع وب‌سایت و سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب نماید.

 

از متداول‌ترین پسوندهای بین‌المللی com ،net ،org ،info می‌باشند. نام دامنه (به همراه پسوند آن) باید یکتا باشد. به این مفهوم که فقط یک وب‌سایت با هر نام دامنه قابل دسترسی می‌باشد. دامنه‌های عمومی در زير به معرفي برخي از پركاربردترين دامنه‌هاي عمومي مي‌پردازيم:

 

com. معروف‌ترین و پراستفاده‌ترین پسوند برای دامنه‌های سایتهاست. com مخفف Commercial به معنای تجاری است. البته بسیاری از سایت‌های همه منظوره نیز از پسوند com استفاده می‌کنند.

 

net. مخفف واژه Network به معنی شبكه می‌باشد و عموما توسط شركت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی و شبكه‌های اطلاع‌رسانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

org. اختصار واژه Organizations به معنی سازمان، تشكیلات‌ می‌باشد و معمولاْ توسط مؤسسات و سازمان‌های غیرانتفاعی كه غالباْ فعالیت غیرتجاری (یا حتی تجاری) دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

ir. نشان دهنده یک سایت مربوط به یک سازمان داخل کشور، یک شخص ساکن ایران یا با تابعیت ایرانی است.

 

edu. مخفف واژه Education به معنی آموختن دانش می‌باشد و برای مقاصد تعلیمی چون پایگاه‌های آموزشی به كار می‌رود.

 

gov. اختصار واژه Goverment به معنی دولت می‌باشد و این پسوند مربوط به نهادهای دولتی است.

 

biz. مخفف Business به معنی تجارت می‌باشد كه خــاص سایت‌های شغلی- تجارتی به ویژه خدمات مربوط به تجارت الكترونیكی، ایجاد گشته است.

 

int. اختصار واژه International به معنی بین‌المللی می‌باشد كه حوزه اینترنتی سازمان‌های بین‌المللی را نشان می‌دهند.

 

info. اختصار واژه Information به معنی اطلاعات می‌باشد كه در سایت‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد كه به نحوی با امر اطلاع‌رسانی در هر موردی، مرتبط می‌باشند. انواع اطلاع‌رسانی در رشته‌هایی مانند علوم، معرفی محصولات، معرفی خدمات و ... اختصاص یافته‌اند.

 

web. پسوند سایت‌هایی كه به مباحث Web می‌پردازند.

 

name. این اولین نوع پسوندی است كه خاص افراد (اشخاص حقیقی) ایجاد شده است. در حقیقت كلیه افرادی كه به هر منظور شخصی می‌خواهند برای خودشان Website ایجاد كنند می‌توانند از این پسوند استفاده کنند.

 

ac. پسوند دامنه ملی جزایر آسكنشن (Ascention Islands) است. از طرفی برای مراكز ارائه دهنده سرویس است می‌باشد به شرطی كه اداره كامپیوتری، اینترنتی بدون هر گونه وابسته‌ای، نیروهاي جدیدی استخدام نماید.

 

ws. پسوند دامنه ملی کشور ساموا (Western Samoa) است ولی بخاطر مشابهت آن با مخفف کلمه (WebSite) مورد توجه فراوان قرار گرفته است و می‌تواند هر نوع وب سایتی را در برگیرد.

 

us. این نوع پسوند با آنکه مخصوص دامنه ملی کشور آمریکا است ولی بخاطر مشابهت آن با مخفف کلمه (us) بمعنی (ما) مورد استقبال قرار گرفته است.

 

tv. این نوع پسوند با آنکه مخصوص دامنه ملی کشور توالو (Tuvalu) است ولی بخاطر مشابهت آن با مخفف کلمه (Television) مورد توجه شبکه‌های تلویزیونی و ماهواره‌ای قرار گرفته است و برای این منظور نیز مورد استفاده قرار می‌گردد.

 

museum. سایت‌های دارای این پسوند، مخصوص موزه‌ها می‌باشد.

 

aero. این پسوند مختص سایت‌های مرتبط با حمل و نقل هوایی می‌باشد.

 

mil. این پسوند مربوط به سایت‌های نظامی است. 

 

mobi. كاربرد این پسوند برای پایگاهای فروش و سرویس‌دهی محصولات موبایل می‌باشد.

 

pro. این پسوند برای سایت‌هایی كه در حوزه اینترنتی افراد حرفه‌ای فعالیت می‌كنند در نظر گرفته شده است. مانند دانشمندان علم فیزیك، حسابداران، حقوقدانان و 

 

travel. این پسوند مختص شركت‌ها و سازمان‌های ارائه دهنده خدمات مسافرتی می‌باشد.

 

بد نيست اين را هم بدانيد كه متولی صدور مجوزهای ثبت دامنه‌ها در اینترنت آیکان (ICANN) می‌باشد. ثبت دامنه‌های اینترنتی توسط کارگزارانی که مجوز ثبت را اخذ کرده‌اند صورت می‌گیرد. به این کارگزاران در اصطلاح رجیسترار (Registrar) می‌گویند. معمولا هر کشور می‌تواند اجازه‌ استفاده از پسوندی اختصاصی را دریافت نماید که به وسیله آن ملیت وب سایت‌های تحت آن پسوند شناخته می‌شنود. پسوند اختصاصی و ملی ایران IR می‌باشد. مسئولیت ثبت و نگهداری دامنه‌های IR به عهده پژوهشگاه دانش‌های بنیادی ایران است.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1545
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

میزبانی وب همان چیزی است كه وقتی می‌خواهید وب‌سایتتان روی شبکه بین‌المللی (اینترنت) برای همه قابل دیدن باشد به آن نیاز دارید. به زبان ساده، وب‌سایت شما باید روی یك سرویس دهنده میزبان قرار گیرد. کامپیوتر شخصی شما هم می‌تواند به صورت یك سرویس دهنده میزبان تنظیم و راه‌اندازی شود، اما اگر قصدتان جذب ترافیك یا «بازدید كننده» زیاد برای سایتتان است، این كار زیاد عاقلانه به نظر نمی‌رسد. به چند دلیل:


اول برای این كه وب سایت شما در اینترنت در دسترس باشد لازم است كامپیوترتان همیشه روشن و به اینترنت متصل باشد؛ به محض خاموش شدن كامپیوتر دیگر كسی سایتتان را نمی‌بیند.


دوم اگر با نرم‌افزارهای راه‌اندازی سرور آشنا نباشید، این كار می‌تواند برای شما پیچیده باشد. در نتیجه اصلاح اشكالات و خرابی‌های احتمالی سرورتان وقت و انرژی زیادی می‌خواهد.


سوم سرعت اتصال به اینترنت به احتمال زیاد برای میزبانی سایتتان كافی نیست، مخصوصا اگر تعداد بینندگان سایت شما زیاد باشد. در بهترین حالت شما از طریق یك مودم ADSL، یا شاید یك خط اختصاصی تجاری که مخابرات در اختیار شرکت‌ها می‌گذارد (پس از گذراندن مراحل دشوار اداری) آنهم با سرعتی کاملا ناچیز اصلا مورد استفاده این سرویس نخواهد بود.

 
چهارم پس از دریافت خط اختصاصی اینترنت با کلی پارتی بازی مهمترین بخش آن پایدار بودن اینترنت است، که اصلا قابل برنامه‌ریزی نیست که شما در طول یکسال به چه مدت از داشتن اینترنت محروم هستید.


به همین دلایل، تمام شركت‌ها، ارگان‌ها و حتی افراد شخصی كه نیاز به وب سایت دارند برای میزبانی سایتشان به سراغ شركت‌های ارائه دهنده خدمات میزبانی می‌روند. در چنین شرکت‌هایی سرورهای آنها قالبا در خارج از ایران و در معروف‌ترین و مجهزترین Datacenterهای دنیا قرار دارد جایی که بصورت 24 ساعته برق به سرورها متصل است و اینترنت قطعی ندارد و برای مواقع اضطراری تمهیداتی اندیشیده شده است. شما بعنوان مشتری به فضای کوچکی از این سرورها دسترسی دارید که با داشتن فضایی هرچند کوچک و کم حجم به یك تیم از متخصصان اینترنت برای نگهداری وب سایتتان، متصل خواهید بود که در طول 24 ساعت می‌کوشند که این سرویس متوقف نشود.


میزبانى وب خود را چگونه انتخاب کنیم؟
وب سایت‌ها به عنوان ویترین و نماینده شرکت‌ها و سازمان‌ها در دهکده جهانی جایگاه خود را در کشور ما باز کرده‌اند. نیاز به راه‌اندازی وب‌سایت‌ها، نیاز به خدمات میزبانی وب را با خود به همراه آورده است. در حال حاضر خدمات میزبانی وب در ایران به حوزه‌ای مهم جهت بسترسازی حضور ایرانیان در دهکده جهانی تبدیل شده است. در ادامه سعی خواهیم نمود به بررسی شاخص‌های ارائه خدمات میزبانی وب و چالش‌های ارائه این خدمات در کشور ایران بپردازیم.


شاخص‌های خدمات میزبانی وب
با وجود صدها سرویس دهنده خدمات میزبانی وب در اینترنت، این سوال که میزبانی سایت خود را به کدامین سرویس دهنده بسپاریم سوالی است که همواره ذهن مدیران و مسئولان سایت‌ها در بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی به خود مشغول کرده و اغلب بدون رسیدن به پاسخ قاطعی، بر اساس پارامترهایی مانند تبلیغات و یا هزینه خدمات یک سرویس دهنده انتخاب می‌شود. اما به راستی چه شاخص‌هایی در تعیین سرور میزبان سایت ما موثر است و چگونه به ارزیابی و بررسی خدمات پیشنهادی یک سرویس‌دهنده بپردازیم و دست به انتخاب بزنیم؟ در ادامه به شاخص‌های کلیدی و موثر جهت انتخاب ارائه دهنده خدمات میزبانی وب می‌پردازیم.


امنیت: کلیدی‌ترین شاخص جهت انتخاب میزبانی وب بحث امنیت سرور میزبانی است. مهمترین مواردی که از یک میزبان وب جهت افزاریش امنیت سرور توقع می‌رود عبارت است از:
- نصب و راه‌اندازی دیواره‌های آتش و سیستم‌های تشخیص مهاجم بصورت سخت‌افزاری و یا نرم‌افزاری
- تنظیم صحیح و بهینه حقوق دسترسی کاربران برروی سرور جهت جلوگیری از دسترسی‌های غیرمجاز
- تنظیم نرم‌افزارهای مختلف نصب شده بر روی سرور با حقوق دسترسی صحیح جهت جلوگیری از نفوذ هکرها
- حذف نرم‌افزار‌ها و سرویس‌های اضافی بر روی سرور میزبان
- تغییر تنظیمات، آدرس‌ها و رمزهای عبور پیش فرض نرم‌افزارها که یکی از راه‌های نفوذ خرابکاران به سیستم‌ها می‌باشد.


پایداری خدمات ارائه شده: شاخص مهم بعدی در انتخاب سرور میزبان، تضمین ارائه دهنده خدمات مبنی بر میزان پایداری سرویس ارائه شده می‌باشد. آنچه در این موارد مطرح است عبارت است از:
- ضریب پایداری و در دسترس بودن سایت و سرویس در طول یک روز، یک ماه و یک سال
- داشتن سرورهای Mirror جهت جلوگیری از توقف سرویس‌ها در صورت بروز مشکلات سخت‌افزاری
- بودن مرکز داده (Data center) پشتیبان تا در صورت ایجاد اخلال در مرکز داده اول، سرور پشتیبای در مرکز داده دوم اقدام به پاسخگویی نماید. اهمیت پایداری و در دسترس بودن سایت شما در اینترنت و تناسب آن با هزینه‌های در نظر گرفته شده توقع شما را از یک سرویس دهنده در این موارد مشخص می‌کند.


کیفیت پشتیبانی سرورهای میزبان: داشتن تیم تخصصی از سوی ارائه دهنده خدمات میزبانی وب که بصورت دائم اقدام به پشتیبانی سرورهای میزبانی می‌نماید از نکات مهم جهت انتخاب یک سرویس دهنده خدمات میزبانی وب می‌باشد. تیم پشتیبانی سرورها خدمات زیر را برای مشتریان فراهم می‌آورد:
- تهیه نسخه‌های پشتیبانی از اطلاعات در بازه‌های زمانی مشخص: تهیه این پشتیبان‌ها و قابلیت دسترسی آنها در شرایط بحرانی از مواردی است که معمولا اهمیت آن در زمان وقوع بحران و مشکل از سوی مشتریان درک می‌شود.
- نصب آخرین نسخ‌های نرم‌افزارهای نصب شده بر روی سرور و امکان استفاده از قابلیت‌های جدید آنها
- مانیتورینگ دائم سرورها و کنترل صحت عملکرد نرم‌افزارها و سرویس‌های ارائه شده. این امر در افزایش امنیت و ضریب پایداری سرویس‌ها بسیار موثر خواهد بود.
- بررسی Logهای رخدادهای مختلف بر روی سرور جهت کنترل مسائل امنیتی و مشکلات احتمالی سرویس‌ها

پشتیبانی کاربران: تیم پاسخگویی به سوالات و مشکلات کاربران و سیستم پیگیری آنها از مواردی است که کاربران بیشترین واکنش را نسبت به کیفیت آن دارند. آنچه در این موارد مهم است:
- ضریب دسترسی بخش پشتیبانی
- سرعت عمل و کیفیت پاسخ‌های ارائه شده
- توانایی تیم پشتیبانی به پاسخگویی به سوالات فنی و تخصصی کاربران
- پیگیری مشکلات و بوروکراسی لازم جهت انجام این امر
- بودن سیستم اداری لازم جهت نظارت و مدیریت مشکلات و شکایات احتمالی کاربران


سرویس‌های نرم‌افزاری: تیم‌های برنامه‌نویس و تولیدکننده سایت‌ها همواره نیازهای مشخصی جهت نصب و راه‌اندازی سایت‌ها دارند. آنچه که در این موارد حائز اهمیت است:
- سیستم‌عامل سرور میزبان و سازگاری آن با نرم‌افزارهای استفاده شده در سایت
- پشتیبانی بانک‌های اطلاعاتی مورد نیاز
- پشتیبانی زبان‌های برنامه‌نویسی استفاده شده در سایت
- نرم‌افزارهای عمومی نصب شده
- میزان انعطاف‌پذیری شرکت ارائه دهنده خدمات میزبانی جهت نصب نرم‌افزارهای اختصاصی یک مشتری


پهنای باند و مشخصات سخت‌افزاری سرور میزبان: شاخصی که پس از راه‌اندازی سایت و در سرعت نمایش سایت خود را نشان می‌دهد پهنای باند اختصاصی برای سرور میزبان و مشخصات سخت‌افزاری سرور و تناسب آنها با تعداد سایت‌ها و سرویس‌های نصب شده برروی آن سرور می‌باشد. دانستن مشخصات سخت‌افزاری دقیق سرور، پهنای باندی که بصورت اختصاصی به سرور اختصاص یافته است و تعداد سایت‌ها و سرویس‌های نصب شده برروی سرور میزبان توقع ما را از سرعت نمایش سایت خود تعیین خواهد کرد.


Control panel خدمات: معمولاً نوع control panel که در اختیار مدیر سایت جهت مدیریت خدمات دریافتی قرار می‌گیرد و قابلیت‌ها و انعطاف‌پذیری آن از موارد مهمی است که باید در نظر گرفته شود. لازم به ذکر است امنیت این control panel ها که از مهمترین راه‌های نفوذ هکرها می‌باشد نکته بسیار مهمی است.


نوع سرور میزبانی وب: معمولاً به دو صورت سرور اختصاصی و یا سرور مشترک، خدمات میزبانی وب به مدیران سایت‌ها ارائه می‌شود. در اکثر موارد، یک سرور میزبانی وب فضای Hard خود را به فضاهای کوچک‌تری تقسیم کرده و آن را با هزینه کمتر در اختیار افراد مختلف قرار می‌دهد. در این حالت از چندین سایت تا چند صد سایت از سرور میزبان بصورت مشترک استفاده می‌نمایند. برای سایت‌های مهم و یا با حجم اطلاعات بالا، سرورهای اختصاصی از نظر امنیتی و پایداری سرویس‌ها به هیچ وجه قابل مقایسه با سرور‌های مشترک نیستند. فراموش نکنیم هر سرویس عمومی و اضافی نصب شده برروی سرورهای مشترک و هر سایت دیگر بر روی آن سرور می‌تواند یک کانال ورودی برای هکرها باشد. همچنین حجم وانبوه درخواست‌ها بر روی سرور پایداری و سرعت آن را قطعاً کاهش خواهد داد.


هزینه: آخرین شاخصی که گاهی به عنوان اولین شاخص (البته به اشتباه) مطرح می‌شود شاخص قیمت و هزینه خدمات ارائه شده می‌باشد. در مورد هزینه‌های اعلام شده همواره به شاخص‌های کیفی مطرح شده و همچنین امکانات دریافتی به ازای مبلغ پرداختی خود دقت نمایید.
محل فیزیکی مرکز داده (Data center) میزبانی سرورها: این نکته که سرورهای میزبان شما در چه مرکز داده‌ای در کدام کشور واقع شده و فراهم شدن شرایط امکانات این مرکز داده از نظر پهنای باند، امکانات امنیتی، استحکام بنای فیزیکی، پیش‌بینی شرایط بحرانی مانند قطعی برق، آتش سوزی، زلزله و ... تا چه میزان است از شاخص‌های مهمی برای تصمیم گیری جهت انتخاب یک سرویس دهنده خدمات میزبانی وب می‌باشد. یکی از مواردی که در شرایط فعلی بسیار اهمیت یافته است محل فیزیکی مرکز داده و قرارگیری آن در داخل کشور است. با راه‌اندازی اولین مرکز داده ایرانی و راه‌اندازی تعداد دیگری از این مراکز داده در کشور در آینده نزدیک، این سوال مطرح می‌شود که قرارگیری سرورها در داخل کشور بهتر است یا خارج کشور.


در زیر به مقایسه وضعیت قرارگیری سرورها در مراکز داده داخل کشور و یا خارج کشور می‌پردازیم.
در شرایط قرارگیری سرورها در مراکز داده داخل کشور:
- سرعت دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌ها بیشتر خواهد بود.
- در شرایط تحریم‌های اقتصادی و تبعات ناشی از آن مشکلات کمتری خواهیم داشت
- در شرایط بحرانی امکان دسترسی به خود سرور وجود دارد.
- دسترسی بهتری می‌توان به ارائه دهنده خدمات مرکز داده داشت و پشتیبانی بهتری دریافت کرد.
- ساعات پاسخگویی آنها از نظر ایام تعطیل و ساعات شبانه روز با ما یکسان است.


در شرایط قرارگیری سرورها در مراکز داده خارج کشور:
- سرعت دسترسی کاربران خارجی به سایت‌ها بیشتر است.
- پهنای باند اختصاصی به سرورها و سرعت آنها بیشتر است.
- کیفیت مراکز داده از نظر مسائل امنیتی، پیش بینی شرایط بحرانی مانند آتش سوزی، زلزله، قطعی برق و ... بهتر است. آنچه که هنوز نمی‌توان در مورد آن اظهار نظر کرد شاخص قیمت است. با توجه به نوپا بودن مراکز داده ایرانی و عدم حضور جدی آنها در عرصه ارائه سرورهای اختصاصی به عموم، هنوز قیمت این سرورها به یک وضعیت پایدار و ثابتی جهت مقایسه با هزینه‌های سرورهای واقع درمراکز داده خارج کشور نرسیده است.


چالش‌های ارائه خدمات میزبانی وب در ایران
با گذشت چندین سال از ارائه خدمات میزبانی وب در ایران و حضور در حد اشباع شرکت‌های مختلف نرم‌افزاری در این عرصه، ارائه خدمات میزبانی وب در ایران با مشکلاتی مواجه شده است. در ادامه به بررسی مهمترین این چالش‌ها می‌پردازیم:


میزبانی وب و فرهنگ واسطه‌گری: اقتصاد ما نسبت به کالاهایی که بتوان در سیستم واسطه‌گری آنها را توزیع کرد بسیار حریصی است. میزبانی وب کالایی است که به شدت برای واسطه‌ها جذاب است. در این سیستم شما یک حجم زیاد فضای میزبانی خریداری کرده و آن را خرد کرده و در مجموع به قیمت بالاتری می‌فروشید. جاذبه خدمات میزبانی وب برای واسطه‌ها باعث شده است، نسبت واسطه‌ها به ارائه دهندگان اصلی خدمات میزبانی وب به اعداد باورنکردنی دست یابد. رقابت این واسطه‌ها به کاهش شدید قیمت‌ها و در کنار آن سقوط آزاد کیفیت خدمات ارائه شده انجامیده است. رشد شرکت‌هایی که به امید کسب درآمد از واسطه‌گری این نوع خدمات شکل می‌گیرند و به همان سرعت شکل‌گیری و با مواجهه با بازار اشباع شده و رقابت شدید قیمت‌ها محو می‌شوند پدیده‌ای شده که دریافت‌کنندگان خدمات میزبانی وب را دچار سردرگمی نموده است.


دانش تخصصی حوزه امنیت: شرکت‌های ایرانی اغلب در حوزه دانش فنی جهت افزایش امنیت سرورها و انجام تمهیدات لازم برای آن دچار ضعف و مشکل می‌باشند. نگاه به خدمات میزبانی وب به عنوان یک کالای واسطه ای به جای یک کالای فنی و تخصصی و عدم تلاش کافی در جهت ارائه با کیفیت آن باعث شده تا شرکت‌ها در حوزه آموزشی و افزایش تخصصی پرسنل خود از نظر فنی سرمایه‌گذاری‌های جدی ننمایند. افزایش دانش و هوشیاری بازار و بالابردن توقع مشتریان در حوزه خدمات، کاهش تأثیر پذیری آنها از شاخص قیمت می‌تواند شرکت‌های ارائه دهنده خدمات میزبانی وب را به سرمایه‌گذاری جهت افزایش دانش تخصصی خود مجاب نماید.


هزینه بالای نیروی انسانی متخصص: هزینه‌های بالای نیروهای فنی در تیم‌های پشتیبانی باعث شده تا شرکت‌ها از نیروهای کم‌تجربه‌تر و با دستمزد پایین‌تر استفاده نمایند. فشار شدید بازار جهت کاهش قیمت‌ها و تلاش شرکت‌ها برای بقاء در این بازار باعث شده تا آنها به بازی قیمت‌ها تن داده و به هر شکل هزینه خود را حتی به قیمت کاهش کیفیت خدمات خود کاهش دهند. امیدوارم خدمات میزبانی وب با رسیدن به جایگاه واقعی خود و خروج از بازی قیمت‌ها، در راستای افزایش کیفیت خدمات ارائه شده گام برداشته و سرویس دهندگان ایرانی این حوزه به میزبانانی مطمئن در دهکده جهانی برای ایرانیان تبدیل شده و در راستای صادرات این خدمات گام بردارند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1358
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

ثبت نام دامنه جدیدی به نام tel. برای شركت‌ها و سازمان‌ها آغاز شده كه اطلاعات تماس را مستقیما در سیستم نام دامنه (DNS) ذخیره و رمزنگاری می‌كند و قابلیت تبدیل به كتاب تلفن برای اینترنت را دارد.
نام دامنه tel. به اطلاعات تماس شركت‌ها، سازمان‌ها و اشخاص مرتبط می‌شود. این اطلاعات می‌توانند شامل شماره تلفن، لینك‌هایی به وب‌سایت‌ها از جمله صفحه فیس بوك یا مای اسپیس، نشانی ایمیل، نام‌های پیام فوری و یا مشخصات برای بازی‌های مجازی مانند ایكس باكس لایو یا سكندلایف باشند.
بر اساس این گزارش، این نام دامنه به ‌عنوان منبعی برای اطلاعات تماس شركت‌ها یا اشخاص در نظر گرفته شده و در وب یا در دستگاه‌های قابل حملی مانند آیفون اپل یا بلك بری كار می‌كند. به دلیل این كه اطلاعات به ‌جای سرور در سیستم DNS ذخیره می‌شوند هنگامی كه شخصی شماره تلفن یا آدرسش را با استفاده از اكانت tel. به‌روز می‌كند به طور خودكار در كتاب آدرس دوستانش كه اطلاعات tel. وی را بر روی تلفن هوشمند یا دستگاه قابل حمل ذخیره دارند نیز به‌روز می‌شود.
سازمان نظارت بر نام‌ها و شماره‌ها - آیكان - نام دامنه tel. را در سال 2006 بر اساس تقاضای شركت تل نیك مورد تصویب قرار داد و این دامنه اكنون توسط این شركت به ثبت می‌رسد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1340
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

 ترجمه دومین به معنی قلمرو میباشد منظور نامی است که شما برای سایت خود انتخاب میکنید و

  قرار میگیرد مانند    .com و  www. بین  

www.your name .com

 و معنی هاست  منظور فضایی است که برای آدرس دومین شما در نظر گرفته میشود مانند حجم ایمیل و غیره

 

سوال: آیا برای ثبت دامنه حتما باید میزبانی آنرا را هم خریداری کرد؟

خیر. شما برای خریداری دامنه مجبور به خرید سرویس میزبانی وب هاست از ما نمی باشید

ميتوانيد آنرا از شركت ديگري كه احساس ميكنيد قيمت مناسب تري دارند تهيه كنيد فقط توجه كنيد:

كه آيا كيفيت سرور مطلوب مبياشد داراي قطع شدن هاي مكرر ساليانه  نباشد آيا قيمت هاست براي حداقل 2 سال ثابت است يا در سال دوم جهت تمديد قيمت را افزايش خواهند داد؟! اين مسايلي است كه كاربران فقط با توجه به ارزاني به سوي چنين سرور هايي سوق پيدا ميكنند
 

سوال: ايا قبل از اتمام زمان سرويس ها به استفاده كننده از سرويس اطلاع داده مي شود؟
تمامي سعي ما بر اين است كه قبل از اتمام سرويس ها با مشتري تماس حاصل کنیم ، ولي مسئوليت اين كار با مشتري است كه قبل از اتمام سرويس ها نسبت به تمديد آنها اقدام نمايد منظور هاست و دومین میباشد

     

سوال: تنظيم شدن يك فضاي وب چقدر طول مي كشد؟
ما تنظيمات سايت شما را در همان روز كاري انجام مي دهيم و معمولا 24 تا 48 ساعت طول مي كشد كه سايت شما بر روي اينترنت ديده شود.

     

را  پشتیبانی میکند؟ Asp سوال: آیا سرور

  را ساپورت نمیکند   Asp   Linux  

ولي  ويندوز بلي

   

سوال: من از شما فضا خريده ام و می خواهم مقدار آنرا ارتقا  دهم حالا بايد چه كاری انجام دهم؟

شما می توانيد در هر لحظه كه مايل بوديد نسبت به ارتقاء فضای خود اقدام نماييد.

 

سوال:من سفارش ثبت دامنه را داده ام مدت زمانی كه به طول می انجامد كه دامنه من ثبت شود چقدر است؟

 ثبت دامنه در سيستم های بين المللی متغير است و اين زمان از 12 الی 72 ساعت به طول می انجامد.  پس از گذشت حدود 24 ساعت از زمان سفارش،سرویس شما قابل دسترس است

 

سوال:من از جايی ديگر دامنه خريداری كرده ام آيا می توانم از خدمات ميزبانی وب شما استفاده كنم؟
 

بله، نوع هاست مورد نياز خود را به ما اطلاع دهيد تا سرور پيشنهادي را خدمتتان ارايه نماييم.

در صورتي كه نياز به راهنمايي نداريد هاست خود سفارش دهيد (نام دامين را حتما وارد كنيد)

 

DNS يا Name Serverچيست ؟
 
Dnsآدرس سايتي است که شما براي ميزباني وب در نظر گرفته ايد و بايد مشخصات ٫آن را از ميزبان وب خود سوال نماييد .

 

 آیا Domain هميشه براي  من به ثبت خواهد رسید ؟
بلي   تا مادامي كه آنرا تمديد كنيد   به صورت هر ساله يا 5 ساله مالكيت دامين براي شما خواهد ماند

 

من Domain خود را قبلا از طریق دیگری به ثبت رسانده ام ، چگونه می توانم آن را به دامين كنترلر شما منتقل کنم؟
برای این کار می بایست هزینه تمدید یک ساله Domain خود را به شركت  پرداخت نمایید. پس از آن از شركت قبلي خود بخواهيد دامين را از حالت قفل خارج كند و ايميل ادمين دامين را به Info@siamakweb.ir تغييد دهد و سكرت كد دامين را براي شما ايميل كند در اين صورت ما به صورت اتوماتيك دامين را به پنل خود منتقل ميكنيم.

زمان انتقال  بستگی به ثبت کننده قبلی Domain دارد و معمولا انتقال از 3 تا 10 روز كاري بعد از در خواست شما انجام خواهد شد.

توجه كنيد كه در زمان انتقال سايت شما قطع نميشود

 

 آیا می توانم (DNS) سرویس دهنده Domain خود را تغییر دهم ؟
بله ، در هر لحظه از شبانه روز می توانید با يك ايميل سرویس دهنده Domain خود را به صورت رايگان تغییر دهید .

 

آیا با افزایش حجم فضای وب سایت (ارتقاء) اطلاعات من از بین خواهد رفت؟

در حالت معمولی خیر!
شما پس از ارتقاء سایت خود به پکیج های بالاتر از همان سرور، بدون از دست دادن اطلاعات می توانید از سایت خود با منابع جدید استفاده کنید.
در صورتیکه این ارتقاء شما از پکیج های لينوكس به ويندوز یا بالعکس باشد، اطلاعات شما از بین می رود بنابراین می بایست قبلا از کلیه اطلاعات خود پشتیبان تهیه کرده باشید.

 

من IP , DNS  احتصاصي ميخواهم و پهناي باند بيشتري نياز دارم چه كار بايد كنم؟
ابتدا به اين صفحه(Host Information) مراجعه نماييد و نياز خود را بررسي نماييد سپس كافيست يك درخواست به پشتيباني ارسال نماييد  درخواست شما به سرعت انجام ميشود.

Host Information                درخواست به پشتيباني
 

آیا شما بر روی سایت ما تبلیغات قرار می دهید؟
مسلما خیر. ما هیچگونه بنرهای تبلیغاتی بر روی سایت شما قرار نخواهیم داد

 

من تمام ٍEmail های خود را از دست دادم. آیا امکان بدست آوردن آنها از Backup موحود است ؟
خیر. به محض اینکه شما نامه ای را با با برنامه POP3 Client به کامپیوتر خود Download میکنید. آنها از سرور حذف شده و هیچ گونه نسخه پشتیبانی در سرور باقی نمیماند . به علت تفییرات روزانه زیاد در سیستم Email امکان Backup گیری از آنها میسر نمیباشد.

 

شرکت شما مالک دامنه ای است که مایل به خریداری آن هستم. آیا می توان آنرا از شما خرید؟
ما  یک شرکت ثبت کننده دومین هستيم و  مالکیت دومین های ثبت شده را نداريم. شما باید با مالک نام دومین تماس بگیرید
كه اطلاعات تماس در سايت آن موجود ميباشد.

 
 

چگونه باید فایل را در فضای وب منتقل (Upload) کرد؟
شما هم می توانید از نرم افزارهای FTP مانند CuteFTP و هم از نرم افزارهای طراحی وب مانند Microsoft Front Page برای Upload کردن فایلهایتان در فضای خریداری شده از ما استفاده کنید.

 

چگونه می توان اطلاعات FTP Login را بدست آورد؟
اطلاعات FTP Login پس از آنکه یک پکیج میزبانی وب را ثبت کردید، برای شما با پست الکترونیک ارسال خواهد شد. اگر شما اطلاعات login را گم کرده اید می توانید از طریق لینک "بازیابی رمز عبور" موجود در صفحه اول، مجددا بدست آورید.

 
 

چطور می توان اشتراک میزبانی وب را ارتقا یا تنزل داد؟
برای ارتقا یا تنزل اشتراک میزبانی وب، لازم است که ما اطلاعات زیر را دریافت کنیم. از زمانی که ما این اطلاعات را دریافت کنیم، تا 72 ساعت طول می کشد که تغییرات اعمال شود. لطفا اطلاعات درخواست شده را به آدرس
siamakweb@yahoo.com ارسال کنید.

نام دامنه نام كاربري رمز عبور پلن خريداري شده قبلي پلن مورد درخواست جديد



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1454
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()