قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اسپم چیست؟

اگر برای مدت طولانی است که از اینترنت استفاده می‌کنید، بدون شک تاکنون تعداد زیادی از ایمیل‌های ناخواسته دریافت کرده‌اید. بعضی ادعا می‌کنند که شما را بسرعت ثروتمند می‌کنند. بقیه قول محصولات یا خدمات جدید را می‌دهند. بعضی فضایی از صندوق پیستی شما را اشغال می‌کنند و از شما می‌خواهند که ایمیل را به بقیه ارسال کنید یا وب‌سایت مشخصی را ببینید. در جامعه اینترنتی ایمیلهای بعضاً تجاری ناخواسته، “اسپم” نامیده می‌شوند. اسپم اثری بیش از مزاحمت برای استفاده‌کنندگان اینترنت دارد و بطور جدی بازدهی شبکه و سرویس‌دهندگان ایمیل را تحت تاثیر قرار می‌دهد. و این به این دلیل است که فرستندگان اسپم از هزینه بسیار پایین ایمیل استفاده می‌کنند و صدهاهزار یا حتی میلیون‌ها ایمیل را در یک زمان ارسال می‌کنند. حمله‌های اسپم پهنای باند زیادی را می‌گیرد، صندوق‌های پستی را پر می‌کند و زمان خوانندگان ایمیل را تلف می‌کند. گاهی می‌توان اسپم‌ها را از عناوین عجیب، غیرمنطقی و مضحکشان تشخیص داد.

آمار زیر درصد ایمیل‌هایی را که در ماه‌های اخیر بعنوان اسپم تشخیص داده شده‌اند، به تفکیک ماه در نمودار و جدول زیر مشخص شده‌اند. 

 

درصدهایی که از کل ایمیل‌ها،

 بعنوان اسپم شناخته شده‌اند

(در مدت یک سال)

March 2004

63%

February 2004

62%

January 2004

60%

December 2003

58%

November 2003

56%

October 2003

52%

September 2003

54%

August 2003

50%

July 2003

50%

June 2003

49%

May 2003

48%

April 2003

46%

 
دسته‌بندی اسپم‌هابرای اینکه بدانید اسپم‌ها بیشتر حاوی چه موضوعاتی هستند و هر موضوع چند درصد از کل اسپم‌ها را شامل می‌شود، می‌توانید به جدول زیر نگاهی بیندازید:
(در قسمت بعد، در مورد روشهای مقابله با اسپم‌ها برای شما خواهیم نوشت.) 

 

توضیح

درصد

دسته

ارائه کننده یا تبلیغ‌کننده کالاها و خدمات عمومی

مانند: ابزار، خدمات تحقیقی، پوشاک و لوازم آرایشی

25%

محصولات

ارائه‌کننده یا ارجاع دهنده مربوط به پول، بازار بورس و سایر فرصتهای مالی

مانند: سرمایه‌گذاری، گزارشهای اعتباری، دارایی‌های ثابت و وام‌ها

20%

مالی

ارائه‌کننده محصولات یا سرویس‌هایی که مربوط به افراد بالای ۱۸ سال است که معمولا نامناسب و اهانت‌آمیر هستند

مانند: تبلیغات مربوط به مسائل جنسی

15%

بزرگسالان

ارائه‌کننده یا تبلیغ‌کننده کالاها و خدمات مربوط به اینترنت و کامپیوتر

مانند: میزبانی و طراحی وب.

7%

اینترنت

ارائه‌کننده یا تبلیغ‌کننده محصولات و خدمات مربوط به  سلامتی

مانند: معالجات پزشکی، دارویی و درمانهای گیاهی

7%

تندرستی

موبوط به فعالیتهای کلاهبردای و فریبنده که تعمدا جنبه گمراه‌کننده دارند

مانند: سرمایه‌گذاری در نیجریه، طرحهای هرمی و نامه‌های زنجیره‌ای

7%

فریبنده

ارائه‌کننده یا تبلیغ‌کننده جوایز یا انجام فعالیتهای تفریحی با تخفیف

مانند: پیشنهادهای گذارندن تعطیلات، کازینوهای آنلاین و بازیها

6%

اوقات فراغت

بظاهر ولی نه واقعاً از طرف شرکتهای معروف که برای گول زدن کاربران بمنظور افشاشدن اطلاعات شخصی آنها مانند آدرس ایمیل، اطلاعات مالی و کلمات عبورشان است.

مانند: اطلاعات شماره حساب، تایید کارت اعتباری و بروزرسانی صدور صورتحساب

5%

کلاهبرداری

پیامهای تبلیغ کننده یک کاندیدای سیاسی، پیشنهادها  برای اهدای پول به یک حزب سیاسی، پیشنهادها برای محصولات مربوط به مبارزات انتخاباتی و غیره.

مانند: حزب سیاسی و  انتخابات

2%

سیاسی

پیامها با اطلاعات متعلق به تبلیغات یا خدمات مذهبی یا معنوی

مانند: فیزیک، ستاره‌شناسی، بعضی مذاهب

1%

معنوی

 چگونه با اسپم مقابله کنیم؟

اولین قدم برای جلوگیری از اسپم داشتن یک ایمیل دیگر برای استفاده بعنوان ایمیل کم‌ارزش است که می‌توانید به این منظور به لیست استفاده‌کنندگان سرویس‌دهندگان ایمیل مجانی مانند Yahoo یا Hotmail بپیوندید. از این ایمیل برای مواقعی که نیاز به وارد کردن آدرس ایمیل خود در سایتها دارید، مثلا برای دانلود کردن نرم‌افزارها، استفاده کنید. گاهی وارد کردن ایمیلتان، باعث پیوستن شما به لیستهای ایمیلی می‌شود که خودتان نمی‌خواهید. با وارد کردن ایمیل دوم خود، مطمئن خواهید بود که اسپم‌ها به ایمیل اصلی شما وارد نخواهند شود.

تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ارسال آدرس ایمیل خود به تابلوهای پیام و گروه‌های خبری بکارگیرید. فرستندگان اسپم برنامه‌های کوچکی به اسم Bot برای جستجو در این مکانها می‌فرستند که بدنبال "@" بگردند (این علامت به آنها می‌گوید که عبارت یافت‌شده یک آدرس ایمیل است). چنانچه می‌خواهید آدرس خود را روی این تابلوهای پیام بفرستید، دو انتخاب دارید: اول اینکه از ایمیل دوم خود استفاده کنید؛ و دوم اینکه، اگر شما به نیت پاسخ گرفتن از افراد دیگر آدرس خود را می‌فرستید، ممکن است بخواهید از ایمیل اصلی خود استفاده کنید، بنابراین بجای نوشتن آدرس ایمیل خود بصورت عادی، آنرا مانند این مثال ارسال کنید:

Info AT ircert DOT address.

این کار به توجه بیشتری از طرف کاربران دیگر برای ارسال ایمیل به شما نیاز دارد، اما شما را از کشف توسط ‌Botها مصون می‌دارد.

انتخاب آخر مشخصا برای گروههای خبری مناسب است. ممکن است به شما اجازه داده شود که نحوه نمایش آدرس ایمیل خود را هنگام ارسال پیام تغییر دهید. ممکن است بتوانید حروف اضافه به انتهای آدرس خود اضافه کنید و آن را به چیزی تبدیل کنید که از دید Botها متعلق به شما نباشد. مثلا

"info@ircet.comPUTER"

Botها نمی‌دانند که با این آدرسها چه کنند! اما فردی که این آدرس را روی گروه خبری می‌بیند خواهد فهمید که چه کند. البته بیشتر کاربران یک جمله با مضمون  “ برای ارسال ایمیل  PUTER را از آدرس حذف کنید” اضافه می‌کنند تا از سردرگمی احتمالی جلوگیری کنند.

نرم افزار فیلترینگ

نرم‌افزار خاصی برای فیلترینگ وجود دارد که اکثر اسپم‌هایی را که ممکن است دریافت کنید، فیلتر می‌کند. این نرم‌افزار ایمیل را قبل از اینکه شما آن را در صندوق پستی خود ببینید دریافت می‌کند و پیغامهایی را که بعنوان اسپم تشخیص دهد پاک می‌کند.

MailWasher یک برنامه عمومی و رایگان است که می‌تواند برای فیلتر کردن ایمیلها استفاده شود. این نرم‌افزار که برای سرویس‌دهنده ایمیل نصب می‌گردد، چند ویژگی دیگر نیز دارد که می‌تواند جلوی اسپم‌های آتی را هم بگیرد. برنامه یک پیام به فرستندگان اسپم می‌فرستد و به آنها می‌گوید که ایمیل شما وجود ندارد تا دیگر از آن فرستنده به آدرس ایمیل شما اسپم فرستاده نشود. شما همچنین می‌توانید پیامها را قبل از دانلود کردن پاک کنید که روشی برای جلوگیری از ورود یک ویروس به داخل کامپیوتر شما خواهد بود. البته بسته‌های نرم‌افزاری فیلترینگ دیگر نیز وجود دارند و یافتن آنها چندان مشکل نیست.

مسدود کردن فرستندگان

چنانچه متوجه شوید که اسپم‌هایی بطور منظم از یک آدرس مشخص دریافت می‌کنید، روشی برای مسدود کردن پیامهایی که از طرف آن آدرس میاید وجود دارد.

در Outlook Express یک پیغام را که از طرف فرستنده‌ای که می‌خواهید مسدود کنید، انتخاب کنید. از منوی “Message” گزینه “Block Sender” را انتخاب کنید. Outlook به شما خواهد گفت که این فرستنده مسدود شده است و از شما خواهد پرسید که آیا می‌خواهید تمام پیغامهایی را که از این فرستنده در کامپیوتر شما وجود دارد، پاک کنید یا خیر. یا مثلا در Yahoo می‌توانید در قسمت Options… ، با انتخاب ‌Block Address… فرستنده خاصی را مسدود کنید.

علیرغم تمام مواردی که ذکر شد، همچنان از اسپم‌ها در امان نخواهید بود. بهترین وسیله برای مقابله با بقیه اسپم‌ها استفاده از کلید “Delete” است. چنانچه در مورد یک پیام مطمئن نیستنید، مخصوصا اگر نگران ویروسها هستید، فقط آن را پاک کنید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1921
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اگر شما نیز از Email های رایگان Yahoo به عنوان ایمیل شخصی خود استفاده می کنید ، بی شک از تبلیغات سنگین و بزرگ Yahoo Mail خسته شده اید .

علاوه بر فضای زیادی که این تبلیغات از صفحه مرورگر شما را اشغال میکنند ، و با توجه به سرعتهای اینترنت ذغالی ما ، Load صفحات به شدت کاهش پیدا کرده ومقدار زیادی از پهنای باند اکانت اینترنتی ما را نیز مصرف می کنند .

لازم به ذکر است حجم برخی از تبلیغات Flash ، یاهو گاه به نزیدیک ۱ مگابایت نیز می رسد !

برای خیلی ها حذف تبلیغات یاهو ، به یک آرزوی دست نیافتنی تبدیل شده است ! و سعی کرده اند با آن کنار بیایند .

اگر شما نیز از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید اینبار قصد داریم تا این آرزوی به ظاهر دست نیافتنی را ، برای شما ممکن سازیم .

yahoo-mail-ad-remover - شاهوار دات نت

مواد لازم برای حذف تبلیغات یاهو:

۱- Firefox به مقدار ۵/۷ مگابایت

۲- افزونه Greasemonkey به مقدار ۱۰۰ کیلوبایت

۳- اسکریپت Yahoo mail ad remover به مقدار ۲۷ کیلوبایت

اگر فایرفاکس دارید که هیچ ، در غیر این صورت می توانید آن را از اینجا بارگذاری کنید

برای شروع ، ابتدا لازم است تا افزونه «گریز مانکی» (Greasemonkey) را با مراجعه به این صفحه بارگذاری و نصب کنید .

پس از نصب افزونه ، طبق معمول لازم است تا یکبار فایرفاکس خود را Restart کنید .

حال نوبت اسکریپت Yahoo mail ad remover است که می توانید آن را از اینجا بارگذاری کنید .

بعد از نصب با راست کلیک روی آیکون گریز مانکی که در گوشه سمت راست در انتهای پنجره فایرفاکس وجود دارد ، مطمئن شوید که اسکریپت فعال هست . کار تمومه …. حال وارد ایمیل خود در یاهو شوید .

 

پانوشت :

- افزونه Greasemonkey یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین افزونه های فایرفاکس است که متاسفانه در بین سایتهای فارسی زبان کمتر معرفی شده است . در آینده با اسکریپت های دیگر این افزونه بیشتر آشنا خواهیم شد

- راه ساده تری نیز برای عدم مشاهده تبلیغات سنگین یاهو میل هست … به جای استفاده از Yahoo Mail از Gmail استفاده کنید !



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1728
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اينترنت ، امکان استفاده از سرويس ها و خدمات متعددی را در اختيار کاربران قرار می دهد . ارسال و دريافت نامه الکترونيکی ( E-mail ) ، يکی از قديمی ترين و در عين حال متداولترين سرويس ارائه شده بر روی اينترنت است.عليرغم تمامی مزايا و پتانسيل های سرويس فوق ، در چند سال اخير و همزمان با رشد و گسترش استفاده از اينترنت ، شاهد مشکلات و مسائل جانبی در اين رابطه نيز می باشيم . توزيع نامه های آلوده به ويروس ها و يا کرم ها ، ارسال و يا دريافت نامه های الکترونيکی ناخواسته که از آنان با نام Spam ياد می شود ، نمونه هائی در اين زمينه می باشد .
در اين مقاله قصد داريم ضمن بررسی جايگاه سرويس پست الکترونيکی با مفهوم Spam ، منابع توزيع و روش های مقابله با آن ، آشنا شويم .

E-mail : بهترين گزينه ارتباطی در عصر اطلاعات
امروزه از Email به عنوان متداولترين روش ارتباطی در جهان ، استفاده می شود .

روزانه سی و يک ميليارد نامه الکترونيکی بر روی اينترنت ويا شبکه های داخلی ، ارسال می گردد .

بر اساس بررسی انجام شده توسط موسسه تحقيقاتی Forrester ، بيش از 35 درصد زمان استفاده از اينترنت به ارسال و دريافت نامه های الکترونيکی ، صرف می شود.

شصت درصد کاربران اينترنت در طی روز ده و يا کمتر ، بيست و سه درصد بيش از بيست و صرفا" شش درصد بيش از پنجاه نامه الکترونيکی را در طی روز دريافت می کنند .

هفتاد و هشت درصد کاربران اينترنت در طی روز ده و يا کمتر و يازده درصد بيش از بيست نامه الکترونيکی را در طی روز ارسال می نمايند .

هفتاد و سه درصد کاربران اينترنت ، حداکثر يک ساعت از زمان استفاده از اينترنت را به دريافت و يا ارسال نامه الکترونيکی ، صرف می نمايند .

چهل و شش درصد از استفاده کنندگان سرويس پست الکترونيکی در سال 2003 ، اعلام نموده اند که فضای استفاده شده آن نظير فضای استفاده شده در ساليان گذشته است .

چهل و هشت درصد از استفاده کنندگان سرويس پست الکترونيکی در سال 2003 ، اعلام نموده اند که فضای اختصاص يافته برای آنان نسبت به سال 2002 ، افزايش يافته است .

در سال 1995 ، هر کاربر اينترنت ( خصوصا" کارمندان موسسات و سازمان ها ) ، در طی روز سه نامه را ارسال و در مقابل پنج نامه را دريافت نموده است . در سال 2002 ، وضعيت فوق تغيير و در مقابل ارسال بيست نامه ، سی نامه را دريافت داشته اند .

پيش بينی می شود که تعداد نامه های ارسالی تا سال 2006 از مرز سی و يک ميليارد در يک روز به شصت ميليارد برسد . در صورتی که ظرفيت هر نامه الکترونيکی را معادل پنجاه و نه کيلو بايت در نظر بگيريم ( منبع : موسسه تحقيقاتی Forrester ) ، روزانه حجمی معادل 1،829 ترابايت ( ده به توان دوازده ) و در طی يک سال 3،35 پتابايت ( ده به توان هيجده ) ، اطلاعات مبادله می گردد .

Spam چيست ؟
به نامه های الکترونيکی ناخواسته و اغواکننده ، Spam گفته می شود. بين Spam و ويروس ها ی کامپيوتری ارتباط مستقيمی وجود نداشته و حتی پيام های معتبر و از منابع موثق می توانند در زمره اين نوع از نامه های الکترونيکی قرار گيرند. نامه های الکترونيکی ناخواسته معمولا" به صورت عمده ( Bulk ) ، ارسال می گردند . به منظور آشنائی بيشتر با ابعاد متفاوت نامه های الکترونيکی ناخواسته ، به برخی از اطلاعات استخراج شده در اين خصوص اشاره می گردد :

نيمی از ترافيک مربوط به نامه های الکترونيکی مربوط به Spam می باشد (پيام های تجاری ، آگهی ها و ساير موارد مشابه) .

بر اساس بررسی انجام شده توسط موسسه تحقيقاتی Forrester ، فروشندگان کالا و خدمات در طی يک سال بيش از دويست ميليارد نامه الکترونيکی ناخواسته را ارسال می نمايند .

بر اساس بررسی انجام شده توسط يکی از بزرگترين شرکت های فيلترينگ نامه های الکترونيکی ناخواسته ، Spam بيش از چهل درصد از ترافيک نامه های الکترونيکی در اينترنت راشامل می شود .

سه شرکت عمده ارائه دهنده خدمات پست الکترونيکی در جهان ( AOL ، مايکروسافت ، ياهو ) ، بيش از دويست ميليون آدرس Email را در خود نگهداری نموده اند . مراکز فوق ، اهداف جذابی برای ارسال کنندگان نامه های الکترونيکی ناخواسته ( Spammers ) ، می باشد .

بر اساس اعلام شرکت AOL در ماه مارس سال 2003 ، بيش از يک ميليارد نامه الکترونيکی ناخواسته صرفا" در طی يک روز با استفاده از نرم افزارهای فيلترينگ ، حذف شده اند .

شرکت AOL اعلام نموده است که بطور متوسط در هر روز به ازای هر آدرس نامه الکترونيکی ( Account ) ، بيست و هشت نامه الکترونيکی را بلاک می نمايد .

هر يک از ما ممکن است در طی روز چندين نامه الکترونيکی ناخواسته را دريافت نمائيم . ( برخی کاربران تعدادی بيشتر و برخی ديگر ، تعداد کمتری ) . در صورتی که دارای يک آدرس پست الکترونيکی می باشيد ، همواره امکان دريافت نامه های الکترونيکی ناخواسته ، وجود خواهد داشت . فرض کنيد ، پس از بررسی صندوق پستی خود با پيامی مطابق زير برخورد نمائيد :

يک نمونه Spam

فرض کنيد که ما به شما بگوئيم که می توانيد هشتاد و دو درصد ار وزن خود را صرفا" در چندين ماه ، کاهش دهيد ، آيا اين موضوع برای شما جالب است ؟ ما نيز اميدواريم که چنين اتفاقی بيافتد . برای آگاهی از اطلاعات بيشتر سايت ما را ديدن نمائيد.

پيام فوق قطعا" يک Spam می باشد . اين نوع از نامه های الکترونيکی بدون شک رنج آور و در صورتی که تعداد آنان زياد باشد ، مشکلات و مسائل خاص خود را به دنبال خواهند داشت . در صورتی که شما دارای يک آدرس پست الکترونيکی عمومی می باشيد ، ممکن است صدها پيام ناخواسته را با ظاهری کاملا" معقول و منطقی دريافت نمائيد . حتی با استفاده از فيلترهای مناسبی که ممکن است استفاده شود ، امکان دريافت اينچنين نامه های الکترونيکی ناخواسته ای وجود خواهد داشت . در برخی موارد ممکن است برنامه های فيلتر باعث حذف نامه های الکترونيکی گردند که تمايل به دريافت آنان را داشته باشيم !
شايد تاکنون اين سوال برای شما مطرح شده باشد که منبع ارسال اين همه نامه الکترونيکی ناخواسته کجا بوده و فرستندگان اين نوع از نامه های الکترونيکی چه اهدافی را دنبال می نمايند ؟ آيا روشی برای مقابله و توقف آنان وجود دارد ؟ در ادامه سعی خواهيم کرد به سوالات فوق ، پاسخ دهيم .

منبع نامه های الکترونيکی ناخواسته
Spam از جمله مسائل و مشکلاتی است که دامنه آن گريبانگير تمامی افراديکه دارای آدرس پست الکترونيکی می باشند ، می گردد.بر اساس تحقيقات انجام شده در رابطه با ابعاد متفاوت اين نوع از نامه های الکترونيکی که در Business Week magazine ، منتشر شده است ، به موارد جالب زير برخورد می نمائيم :

ابعاد مخرب نامه های الکترونيکی ناخواسته

صرفا" درطی يک روز در سال 2003 ، يکی از عظيم ترين ارائه دهندگان خدمات اينترنتی ( AOL ) ، بيش از دو ميليارد پيام ناخواسته را بلاک نموده است . شرکت مايکروسافت که دومين ارائه دهنده سرويس اينترنت MSN و سرويس hotmail می باشد ، اظهار داشته است که بطور متوسط روزانه حدود 4 / 2 ميليارد پيام ناخواسته را بلاک می نمايد . بر اساس بررسی انجام شده در موسسه تحقيقاتی Radicati Group در ارتباط با نامه های الکترونيکی ناخواسته، بيش از چهل و پنج درصد از 9 / 10 تريليون پيام ارسال شده در سال 2003 ، Spam بوده اند .

يکی از مسائل مرتبط با Spam و اين که چرا حجم آنان تا به اين اندازه زياد می باشد به سهولت در ايجاد آنان ، برمی گردد . شما نيز می توانيد به سادگی به يک ارسال کننده نامه های الکترونيکی ناخواسته تبديل شويد .در حال حاضر ، صدها شرکت وجوددارد که لوح های فشرده شامل ميليون ها آدرس معتبر پست الکترونيکی را می فروشند . با استفاده از نرم افزاری نظير Word ، می توان بسادگی آدرس های فوق را به خطوطی مشتمل بر يکصد آدرس در هر خط تبديل و در ادامه با استفاده از پتانسيل هميشه جذاب Cut و Paste آنان را در فيلد TO هر برنامه معمولی نامه الکترونيکی، قرار دارد . پس از فشردن دکمه Send ، در کمتر از چندين ثانيه، صدها نامه الکترونيکی ارسال خواهد شد . سادگی در ايجاد و توزيع اين نوع از نامه های الکترونيکی ، از مهمترين مسائل و مشکلات مرتبط با Spam ، است .

آدرس های پست الکترونيکی ، چگونه جمع آوری می گردند ؟
شايد اين سوال در ذهن شما مطرح شده باشد که يک شرکت چگونه ميليون ها آدرس پست الکترونيکی معتبر را جمع آوری تا پس از استقرار آنان بر روی CD ، امکان فروش آنان را فراهم نمايد ؟ در اين رابطه منابع متعددی وجود دارد :

اولين منبع جمع آوری آدرس های پست الکترونيکی ، گروه های خبری ( newsgropus ) و اتاق های چت ، می باشند. ( خصوصا" برروی سايت های بزرگی نظير AOL ) . کاربران ( خصوصا" افرادی که اولين مرتبه از اين امکانات استفاده می نمايند ) ، اغلب از اسامی Screen استفاده نموده و يا آدرس واقعی پست الکترونيکی خود را در گروههای خبری قرار می دهند . ارسال کنندگان نامه های الکترونيکی ناخواسته ( Spammers ) ، از يک نرم افزار خاص برای استخراج اسامی Screen و آدرس های پست الکترونيکی به صورت اتوماتيک استفاده می نمايند .

دومين منبع برای جمع آوری آدرس های پست الکترونيکی ، وب می باشد . در حال حاضر ده ها ميليون سايت بر روی اينترنت وجود دارد و ارسال کنندگان نامه های الکترونيکی ناخواسته می توانند با ايجاد "مراکز جستجو" ، عمليات جستجو به منظور يافتن علامت "@ " را که نشاندهنده يک آدرس الکترونيکی می باشد را پيمايش می نمايند . اين نوع از برنامه ها را Spambots می نامند .

سومين منبع تامين کننده آدرس های پست الکترونيکی ، سايت هائی می باشندکه صرفا" با هدف جذب آدرس های پست الکترونيکی، ايجاد می گردند. مثلا" يک ارسال کننده نامه های الکترونيکی ناخواسته می تواند ، سايتی را ايجاد نمايد که به شما بگوئيد که شما " يک ميليون دلار " برنده شده ايد و صرفا" آدرس پست الکترونيکی خود را در اين محل تايپ و يا درج نمائيد .

يکی ديگر از روش های جمع آوری آدرس های پست الکترونيکی که در گذشته بيشتر استفاده می گيرد ، فروش آدرس پست الکترونيکی اعضاء توسط سايت های بزرگ ، است . برخی ديگر از سايت ها ، مخاطبان خود را با اين سوال مواجه می نمودند که آيا تمايل به دريافت خبرنامه پست الکترونيکی را داريد؟" در صورت پاسخ مثبت به سوال فوق ، آدرس شما دريافت و در ادامه به يک ارسال کننده نامه الکترونيکی فروخته می گرديد .

بزرگترين و متداولترين منبع تامين کننده آدرس های نامه های الکترونيکی ، جستجو بر حسب کليد واژه " ديکشنری " ، مربوط به سرويس دهنده پست الکترونيکی شرکت های عظيم خدمات اينترنتی و پست الکترونيکی نظير MSN,AOL و يا Hotmail ، می باشد. يک حمله مبتنی بر ديکشنری ، در ابتدا ارتباطی را با يک سرويس دهنده پست الکترونيکی به عنوان هدف ، برقرار نموده و در ادامه و با سرعت به صورت تصادفی اقدام به ارسال ميليون ها آدرس پست الکترونيکی ، می نمايد . تعداد زيادی از اين آدرس ها دارای تفاوت های اندکی با يکديگر می باشند. نرم افزار مورد نظر در ادامه بررسی لازم در خصوص Live بودن آدرس های فوق را انجام و در ادامه آنان را به ليست آدرس ارسال کننده نامه الکترونيکی ، اضافه می نمايد . در نهايت ليست آماده شده به تعداد زيادی از ارسال کنندگان نامه های الکترونيکی ناخواسته ، فروخته می گردد .

آدرس های نامه های الکترونيکی ، عموما" خصوصی تلقی نمی گردند ( نظير درج شماره تلفن شما در ليست دفترچه تلفن عمومی ) . زمانی که يک ارسال کننده نامه الکترونيکی ، موفق به آگاهی از آدرس پست الکترونيکی شما گردد ، آن را در اختيار ساير ارسال کنندگان نامه های الکترونيکی قرار می دهد. در چنين مواردی می بايست در انتظار دريافت تعداد زيادی از نامه های الکترونيکی ناخواسته باشيم ( شناسنائی دقيق هدف برای ارسال نامه الکترونيکی ) .

شرکت های بزرگ ارسال کننده Spam
در صورتی که تمايل به ارسال تعداد زيادی Spam را داشته باشيد ، می توان از شرکت های متعددی که اقدام به ارسال عمده ( نه خرده فروشی ! ) نامه های الکترونيکی می نمايند ، استفاده کرد! . برخی از شرکت هائی که در اين رابطه فعاليت می نمايند، قادر به ارسال ميلياردها Spam در طی يک روز می باشند . اين شرکت ها در کشورهای متعدد تاسيس و فعاليت می نمايند (خصوصا" در کشورهائی که برای برخورد قانونی با اينچنين فعاليت هائی ، قانون مشخصی تدوين و تعريف نشده است) . برای اين که با برخی از اين شرکت ها بيشتر آشنا شويم بد نيست به سراغ Google رفته و بر حسب کليد واژه "Spam " ، و يا " bulk e-mail " جستجو نمائيم . نتايج جالب زير را مشاهده خواهيم کرد :

شرکت فوق ، اعلام می نمايد که در طی يک روز قادر به ارسال 7 / 2 ميليون نامه الکترونيکی به ازای پرداخت سی دلار می باشد .
تمامی موسسات و شرکت ها ی فوق ، ادعا می نمايند که عمليات آنان " Spam-free" ، بوده و صرفا" پس از تائيد متقاضی مبنی بر دريافت نامه الکترونيکی ، اقدام به ارسال نامه الکترونيکی برای آنان می نمايند .
در مواردی ديگر، ممکن است شما يک کالا را سفارش داده و يا يک فرم online را تکميل نمائيد که دارای يک Chck box در قسمت انتهائی می باشد که به شما اعلام می نمايد: " در صورت عدم تمايل برای درج آدرس پست الکترونيکی شما در ليست مربوطه ، می توانيد check box مربوطه را غير فعال unclick نمائيد ". در برخی موارد ممکن است چنين پيام هائی در قسمت پائين فرم های online وجود نداشته باشد و يا شما توجهی به آنان نمی نمائيد . در صورتی که به هر حال نام شما در ليست مجاز ارسال نامه الکترونيکی قرار گيرد ، همواره امکان دريافت تعداد زيادی spam، وجود خواهد داشت .

برخورد با Spam
برای مقابله با نامه های الکترونيکی ناخواسته تاکنون روش های متعددی ايجاد و اين روند با توجه به ابعاد گسترده آن ، همچنان ادامه دارد .
بهترين تکنولوژی که در حال حاضر بری توقف Spam وجود دارد ، استفاده از نرم افزارهای فيلترينگ است .اين نوع برنامه ها ، وجود کليد واژه های خاصی را در خط موضوع پيام ، بررسی و در صورت شناسائی آنان ،نامه الکترونيکی مورد نظر را حذف می نمايند. برنامه های فيلترينگ ، کليد واژه های مورد نظر را Spell و آنان را شناسائی می نمايند . برای spell يک کليد واژه، روش های متعددی وجود داشته و در برخی موارد ممکن است فرآيند Spelling نتايج مطلوبی را به دنبال نداشته و باعث حذف نادرست نامه هائی گردند که تمايل به دريافت آنان را داشته باشيم . برخی از برنامه های فيلترينگ پيشرفته ، نظير heuristic و يا Bayesian ، با استفاده از روش های متعدد آماری اقدام به شناسائی Spam بر اساس الگوهائی خاص( با توجه به فرکانس تکرارهر الگو ) ، می نمايند .
سازمان های متعددی اقدام به انتشار ليست آدرس های IP استفاده شده توسط ارسال کنندگان نامه های الکترونيکی ناخواسته ، می نمايند. هر Spammer بزرگ ، قطعا" دارای مجموعه ای از ماشين های سرويس دهنده است که اقدام به ارسال پيام های Spam نموده و هر ماشين نيز دارای آدرس IP اختصاصی مربوط به خود است . پس از تشخيص Spam از طريق آدرس IP آن ، آدرس فوق به ليست سياه اضافه می گردد.( www.spamhaus.org يکی از مراکزی است که چنين ليست هائی را ايجاد و بطور دائم آنان را به هنگام می نمايند).شرکت هائی که accoun پست الکترونيکی را host می نمايند ، می توانند با بررسی آدرس IP فرستنده و مقايسه آن با ليست سياه ارائه شده توسط مراکزی نظير : Spamhaus.org ، آن را فيلتر و بلاک نمايند .
ارسال کنندگان نامه های الکترونيکی نيز در اين زمينه ساکت ننشسته و در اين رابطه از رويکردهای متعددی استفاده می نمايند :

تغيير متناوب آدرس های IP : با توجه به وجود اينگونه آدرس های IP در ليست سياه ، در صورتی که آدرس های فوق در اختيار سازمان ها و يا موسساتی ديگر قرار گيرد ، عملا" برای استفاده کنندگان غيرقابل استفاده بوده و آنان نمی توانند از چنين آدرس هائی برای ارسال نامه های الکترونيکی واقعی ، استفاده نمايند.

استفاده از توان ساير کامپيوترهائی که به آنان شکی وجود ندارد : ارسال کنندگان Spam ، با استفاده از تکنيک های خاصی از بين کامپيوترهای مطمئن موجود در شبکه که به آنان سوظنی وجود ندارد ، اصطلاحا" يارگيری نموده و از آنان برای ارسال نامه های الکترونيکی ناخواسته ، استفاده می نمايند . در چنين مواردی عملا" ماشين مورد نظر در اختيار ارسال کنندگان Spam ، قرار خواهد گرفت (Zombie machines ) . از طرفی چون آدرس های IP اين نوع از ماشين ها جديد بوده و در ليست سياه آدرس های IP قرار ندارند ، امکان ارسال ميليون ها پيام الکترونيکی با استفاده از آنان فراهم می گردد ( قبل از اين که شناسائی و در ليست سياه قرار گيرند ) .

از ديگر راهکارهای مقابله با spam ، می توان به تدوين مجموعه قوانين مناسب برای برخورد با افراد و يا موسسات ارسال کننده اين نوع نامه های الکترونيکی ، تهيه يک ليست اختياری برای افراديکه تمايل به دريافت Spam را دارند و استفاده از گزينه هائی نظير فرم های Online در مقابل Email ، اشاره نمود .
با توجه به حجم نامه های ارسالی ناخواسته و غير قابل کنترل بودن آن ، می بايست تغييرات عمده ای در سرويس دهندگان پست الکترونيکی سنتی ايجاد و آنان خود را مجهز به تکنولوژی های پيشرفته ای به منظور ايمن سازی سرويس دهنده، نمايند.هم اينک موضوع مقابله با Spam در دستور کار شرکت های عظيم توليد کننده نرم افزار( سرويس دهندگان پست الکترونيکی ) ، سخت افزار و امنيت اطلاعات قرار گرفته و تمامی آنان در تلاش برای ايجاد روش ها و تکنيک هائی خاص برای مقابله با Spam می باشند .



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1599
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

قصد داریم هم اکنون 4 ترفند ریز و درشت در بخش میل یاهو به شما معرفی کنیم. 4 ترفند کاربردی که میتواند در کار چک کردن ایمیل و کار با صفحه Yahoo Mail به شما کمک فراوانی کند. این ترفندهای کوچک را دست کم نگیرید!
برای استفاده از ترفندهای زیر ابتدا از www.Mail.Yahoo.com وارد صفحه Yahoo Mail شوید. سپس ترفندهای زیر را اجرا کنید:
1- آدرسهای مسدود شده
بدین وسیله قصد داریم تا آدرسهایی که نمیخواهیم از جانب آنها ایمیلی برای ما ارسال شود را مسدود کنیم. بدین منظور روی لینک Options کلیک کنید. در صفحه بعد به Block Addresses بروید. در این صفحه در قسمت Add Block ایمیل فردی را که میخواهید از جانب او ایمیلی برای شما نیاید را وارد کنید تا او بلاک شود. در حال حاضر شما تا 500 نفر را میتوانید مسدود کنید.

2- مشاهده IP افراد فرستنده ایمیل
بدین وسیله شما میتوانید IP افرادی که برایتان ایمیل ارسال کرده اند را پس از باز کردن ایمیلشان مشاهده کنید. بدین منظور پس از مراجعه به Options ، به General Preferences بروید. در قسمت Headers گزینه دوم یعنی Show all headers on incoming messages را انتخاب کنید. در پایان روی دکمه Save کلیک کنید. اکنون هر ایمیلی را که در Inbox تان باز کنید در قسمت X-Originating-IP میتوانید IP ارسال کننده را مشاهده کنید.

3- تنظیم تعداد ایمیلهای قرار گرفته شده در صفحه
با استفاده از این ترفند میتوانید تعداد ایمیلهای وارد شده در هر صفحه را تنظیم کنید که در هر صفحه Inbox جای بگیرد. اگر قصد پاک کردن کلیه ایمیل هایتان را داشته باشید این روش میتوانید کار شما را آسان تر گرداند. برای این کار پس از رفتن به صفحه Options مجدد به General Preferences بروید. حال در قسمت Messages per Page یکی از اعداد 10 ، 25 ، 50 ، 100 و 200 را انتخاب کنید. این اعداد نمایانگر تعداد ایمیلها در هر صفحه است. در پایان دکمه Save را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.

4- نام شما در ایمیلهای ارسالی
ممکن است دوست داشته باشید نام شما در ایمیلهایی که میفرستید یک نام خاص باشد تا نام و نام خانوادگی تان که در ابتدای ثبت نام وارد کرده اید. برای تنظیم نام تان در ایمیلهای ارسالی پس از مراجعه به Options و سپس General Preferences در قسمت From name یک نام برای خود در نظر بگیرید و با استفاده از دکمه Save تغییرات را ذخیره کنید



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1714
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

یکی از مشکلات معمولی که کاربران فارسی زبان با آن برخورد دارند ، مشکل تایپ فارسی است هنگامی که با متون انگلیسی ترکیب میشود. به شکلی که شما قصد تایپ یک متن فارسی را چه در Word یا در هر ویرایشگر متن دیگری همانند ادیتور ایمیل دارید و در این متن شما یک واژه انگلیسی نیز موجود است. با تایپ آن جمله شما کاملأ به هم میریزد. این مشکل زمان دیگری هنگام ارسال ایمیل پیش میاید. به طوریکه ادیتورهای ایمیل معروف مانند Yahoo و Gmail نیز این ناسزگاری را دارند و جملات راست چین نمیشوند. اما راه حل رفع این مشکل چیست؟ این کار با ترفندی ساده قابل حل است. هم اکنون این ترفند را با کمک از نرم افزار Word برای شما بازگو میکنیم.



برای این کار همانطور که ذکر شد شما نیازمند نرم افزار Microsoft Wrod هستید.
ابتدا آن را اجرا کنید.

اکنون شما باید دو دکمه Align Right و Right-to-left را فعال کنید.

اگر نمی دانید منظور از این دو دکمه کدام است ، در تصاویر زیر این دو دکمه به رنگ نارنجی در آمده است.

tarfandestan

tarfandestan

در پایین هم میتوانید مثالی از این دو را مشاهده کنید:

tarfandestan

اکنون شما کافی است توسط مرورگرتان وارد قسمت Compose سرویس دهنده ایمیلتان شوید.
متن ایمیل خود را در Word با شرایط فوق تایپ کنید و سپس با یک Copy & Paste ساده ، آن را در ادیتور ایمیل وارد کنید.
به شکلی کاملأ منظم و رسمی و زیبا ، حروف و جملات از راست به چپ در ادیتور ایمیل تنظیم خواهند شد.
کاری که توسط خود ادیتور امکان پذیر نبود.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1531
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()