قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

نوشتن Email به فارسي و به صورتي که بتوان براي آن راه حلي کلي و جامع ارائه کرد ، تا قبل از آمدن Windows 2000 امکان پذير نبود. براي نوشتن نامه هاي فارسي و Chat کردن رايج ترين روش استفاده از زبان Pinglish بود (و چه بسا بتوان گفت هست) . در اين روش کلمات فارسي با استفاده از کاراکترهاي انگليسي تايپ مي شدند:

Hale Shoma Khoob ast? در مورد وب سايت هاي فارسي نيز دو روش رايج بود: اول استفاده از فونت هايي که براي هر سايت مي توانست فرق کند . بنابراين شما براي خواندن يک وب سايت فونت مخصوصش را download و نصب مي کنيد و براي سايت ديگر فونت ديگري را و الي آخر.روش دوم استفاده از سيستم PDF است که گر چه از نظر نصب فونت و ... مشکلات اولي را ندارد ، ولي به خاطر حجيم بودن فايل ها معمولاً در اينترنت از آن استقبال زيادي نمي شود. در همين روش مي توان به تبديل مطالب به عکس نيز اشاره کرد ( البته PDF هم به نوعي همين ساختار است ، ولي با امکانات بيشتر ، مثل قابليت جست و جو درون مطالب PDF شده ، امکان گذاردن link و...) . در روش تبديل مطالب فارسي به عکس با استفاده از نرم افزارهاي گرافيکي مطلبي که در آن نرم افزار و يا جاي ديگر تايپ شده است ، به عکس با فورمت GIF و يا JPG تبديل مي شود . دراين حالت نيز اگر چه حجم فايل ها به اندازه سيستم PDF حجيم نخواهد بود ولي باز هم حجيم بودن مطالب از مشکلات استفاده از آن است.

در حال حاضر با توجه به سيستم UniCode که شرکت مايکروسافت آن را همزمان با Windows 2000 معرفي کرد ، استفاده از زبان فارسي چه در وب سايت ها و چه در email ها حالتي استانداردتر به خود گرفته است. UniCode که مخفف Universal Code و به معني کد جهاني است مجموعه اي از بسياري از زبان هاي رايج در دنيا و از جمله فارسي را دارد که در صورت استفاده از سيستم عامل ويندوز ، ديگر نيازي به نصب فونت بخصوصي وجود ندارد و کافي است روي آن صفحه right click کنيد ، Encoding و سپس  UTF-8) UniCode ) را انتخاب کنيد.

استفاده از سيستم UniCode علاوه بر تمام مزاياي فوق ، يک مزيت ديگر نيز دارد و آن اين است که آن سايت بخصوص راحت تر در جست و جوگرهاي فارسي ثبت خواهد شد ، چرا که جست و جو گرهايي که خدمات جست و جو به زبانهاي ديگر را مي دهند ( مثلgoogle.com که از جمله قابليت جست و جو به زبان فارسي را دارد) ساختار جست و جوي خود را بر اساس سيستم Unicode بنا نهاده اند و بنابراين عدم استفاده از اين سيستم سايت شما را از ثبت شدن در اين جست و جو گرها باز مي دارد.

البته همانطور که اشاره شد اين سيستم فقط در سيستم عامل ويندوز و مرورگر Internet Explorer کاربرد دارد . بنابراين اگر شما سيستم عامل مکينتاش و يا مرورگر Netscape داشته باشيد نمي توانيد اين گونه صفحات را ببينيد. و اما براي نامه نگاري در اينترنت – ارسال و دريافت e-mail نيز همان دو روش که در مورد وب سايت ها اشاره شد کاربرد دارد: يکي استفاده از عکس و ديگري استفاده از سيستم Unicode توصيه مي شود. البته در اين حالت علاوه بر ايرادهايي که اشاره شد اين محدوديت نيز وجود دارد که حتماًٌ بايد داراي سيستم عامل windows 2000 و يا windows xp باشيد.

براي آنکه بتوانيد از اين سيستم استفاده کنيد ابتدا لازم است قابليت تايپ کاراکترهاي فارسي را در ويندوز 2000 يا xp خود تعريف کنيد. براي اين کار به Control Panel برويد ، Regional , Language Options را انتخاب کنيد و زبان فارسي را به مجموعه زبان هاي مورد استفاده کامپيوتر خود اضافه کنيد. از اين به بعد در پايين صفحه سمت راست کنار ساعت کامپيوتر شما مربعي ظاهر خواهد شد که درآن FA ( براي فارسي) و يا EN ( براي انگليسي) ظاهر مي شود که با کليک کردن روي آن مي توانيد بين اين دو زبان سوئيچ کنيد.

بعد از آنکه زبان کاراکترهاي کامپيوتر خود را فارسي کرديد ، کافي است به همان صورتي که مثل هميشه Email مي نويسيد ، عمل کنيد و تنها هنگامي که مي خواهيد متن نامه را بنويسيد از زبان فارسي استفاده کنيد. در اين حالت مهم نيست که شما از سيستم Web based email و يا نرم افزارهاي ويرايشگر مثل Outlook Express  استفاده مي کنيد.

براي خواندن چنين نامه هايي نيز کافي است که محيطي که در آن نامه را مي خوانيد سيستم Unicode را پشتيباني کند. بنابراين اگر از سيستم Web based email استفاده مي کنيد کافي است تا تنظيمات Internet Explorer را به گونه اي تغيير دهيد که Unicode را پشتيباني کند و اگر از Outlook Express استفاده مي کنيد کافي است تا در قسمت view, Encoding, Unicode را انتخاب کنيد.

اميد آنکه استفاده هر چه راحت تر و گسترده تر از خط فارسي ، به گسترش هر چه بيشتر فن آوري اطلاعات درجامعه منجر شود.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1742
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

 

طی ده سال گذشته، ایمیل به یکی از حیاتی ترین ابزارهای ارتباطی در محل کار تبدیل شده است. سرعت، قابلیت دسترسی و سودمندی این ابزار ارتباطی، باعث شده که مورد استفاده میلیون ها نفر در سراسر جهان قرار گیرد.
متاسفانه، با اینکه یکی از بهترین ابزارهای ارتباطی است، اگر نادرست مورد استفاده قرار گیرد، باعث اتلاف وقت نیز خواهد شد.
در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم تا راه و روش ایمیل زدن به روشی کارآمد را یاد بگیرید، و بتوانید قابلیت های آن را تا حد ممکن بالا ببرید.

عنوانی مناسب و مشخص انتخاب کنید
هرگز هیچ ایمیلی را بدون عنوان ارسال نکنید. یک عنوان واضح و ماهرانه باعث میشود گیرنده به سرعت تشخیص دهد که ایمیل مربوطه با کار آنها در ارتباط است یا خیر. این مسئله به آنها کمک می کند تا بدون خواندن کل پیام موجود در ایمیل، از روی عنوان بتوانند برنامه ها و وظایف روزانه ی خود را اولویت بندی کنند.
عنوان ایمیل باید خاص باشد و بتواند موضوع ایمیل را به طور خلاصه بیان کند. برای مثال، ایمیلی که برای استخدام تعدادی کارگر برای کار در مؤسسه خیریه محلی زده میشود باید عنوانی این چنینی داشته باشد:
"موسسه خیریه: داوطلبان علاقه مند جواب دهند"
نه چیزی مثل
"به تعدادی داوطلب نیازمندیم"
اگر به پیامی با عنوانی ناواضح و نامشخص پاسخ می دهید، توضیح خود را نیز در آخر عنوان اضافه کنید. این مسئله باعث می شود که گیرنده ایمیل را به عنوان پاسخی به ایمیل خود بشناسد، و موضوع را برای گیرنده های دیگر که ممکن است به لیست گیرنده های ایمیل اضافه شوند حل خواهد کرد. عادت کنید تا به همه ی کسانی که ایمیل های بدون عنوان به شما م فرستند، پاسخی داده و این نکته را به آنها گوشزد کنید که برای دفعات بعدی برای ایمیل های خود عنوانی بگنجانند.

نکات اصلی:
عنوانی برای ایمیل خود انتخاب کنید، که موضوع پیغام را به طور خلاصه بیان کند.
دیگران را ترغیب کنید تا آنها نیز عنوان هایی مناسب برای ایمیل های خود انتخاب کنند تا در آینده از اتلاف وقت هر دو طرف شما جلوگیری شود.


از ارسال بی رویه ی ایمیل به افراد زیاد خودداری کنید
برخی افراد دوست دارند تا از همه ی پیشرفت ها باخبر باشند. متاسفانه، این مسئله به آنها این بهانه را می دهد که هرچه را که به دست یا مغزشان می رسد به سایرین بفرستند.
سعی کنید خود همه چیز را نخوانید و مسئولیت بررسی اطلاعات جدید را به سایرین واگذار کنید. در مواردی که ایمیلی که قصد دارید آن را به همه ارسال کنید، مربوط به کارتان باشد، در انتخاب عنوانی استاندارد و مناسب بسیار دقت کنید.

نکات اصلی:
از ارسال بیش از حد یک ایمیل به افراد مختلف اجتناب کنید.
عنوانی درخور و مناسب برای اینگونه ایمیل ها درنظر بگیرید.


پیامها را به دسته های معین و متعارف تقسیم کنید
بسیاری از ما ایمیل هایی مرتب و روتین دریافت می کنیم، که به کار ما و یا به علایق ما مربوط است، اما آنقدر مهم نیستند که فوراً به آنها رسیدگی کنیم. این ایمیل ها معمولاً حاوی اخبار یا اطلاعاتی است که دوست دارید از آنها باخبر باشیم اما نمیخواهیم درون صندوق پستی ( Inbox) را پر کند.
آن افرادی که تعداد زیادی از این پیامها دریافت میکنند، می توانند فیلترهایی بسازند که این ایمیل را برحسب ویژگی هایشان به طور اتوماتیک دسته بندی کند. اکثر برنامه های ایمیل به کاربران این امکان را می دهد تا بتوانند از میان این دسته ها جستجو کنند و پیام مورد نظر خود را پیدا کنند.
برای استفاده ی بهینه از زمان و مکان، بهتر است که فیلترهایی طرح ریزی کنید که با جستجوی کلمات اصلی در موضوع و عنوان این ایمیل ها، ایمیل مربوطه یافت شود.

نکات اصلی:
فیلتر کردن به شما امکان می دهد تا صندوق پستی خود را از هرج و مرج و بینظمی نجات دهید.


مرتباً ایمیل خود را چک کنید برخی افراد برای متمرکز شدن نیاز به زمان دارند یا اینکه در انجام کارهایشان کارآمد نخواهند بود. اگر هر 20 ثانیه یکبار بخواهید ایمیلتان را چک کنید، خواهید دید که همه روز خود را به این کار اختصاص داده اید و وقتتان به کلی هدر شده است.
برای بررسی ایمیل خود و چک کردن پیغام های جدید، باید فواصل مشخص تنظیم کنید. وقتی برای چک کردن آنها وقت می گذارید، سعی کنید تا آنجا که می توانید همان موقع به آنها پاسخ دهید.
اگر پاسخ گویی به پیامها را به تعویق بیندازید، بسیاری از این پیامها به طور کلی به فراموشی سپرده می شوند و وقت برای پاسخ گویی به همه ی آنها نخواهید داشت. پس نگذارید ایمیل های جدید آنقدر روی هم تلنبار شوند تا یکسری از آنها به کلی مدفون شوند. از اینها گذشته، این دنیا، دنیای سرعت است، پس نباید وقت را هدر دهید.

نکات اصلی:
با چک کردن مرتب ایمیل ها، از درهم و برهم شدن آنها جلوگیری کنید.
تا آنجا که می توانید زودتر به ایمیل های دریافتی پاسخ دهید.


برای پیامهای رسمی از بولِت (Bullet) استفاده کنید برای نوشتن پیام به همکاران اداری خود، بهتر است تا مطالب را به صورت نکات مجزا درآورده و آنها را به صورت نکات بولِت دار بنویسید. با اینکار خواننده سریعتر می تواند ایمیل را خوانده و پی به مطالب آن ببرد. اگر ایمیل بین همکاران داخلی نوشته میشود که به خوبی یکدیگر را می شناسند، نیازی به نوشتن ایمیل ها به این حالت رسمی خارجی نیست.
ایمیل های خارجی به مشتریان و ارباب رجوع ها باید مثل نامه ها و فکس های رسمی به مشتریان تلقی شود. پس اینگونه ایمیل ها را طوری بنویسید گویی که قصد چاپ کردن آن را دارید، مگر اینکه با آن مشتری رابطه ای دوستانه و صمیمی داشته باشید.

نکات اصلی:
ایمیل به همکاران را به صورت نکات بولِت دار بنویسید.
ایمیل های خارجی را به صورت فرم نامه ها و فکس های رسمی و حرفه ای بنویسید.


از همه ی نشانه ها و ابزارهای لازم در نوشتن ایمیل استفاده کنید
وقتی ایمیلی می نویسید که نیاز به توجه فوری دارد، می توانید از نشانه هایی استفاده کنید که این پیام را به گیرنده برساند، این نشانه ها فقط به همین جهت طراحی شده اند.
با استفاده از این نشانه ها و علائم قادر خواهید بود که توجه گیرنده را به خوبی جلب کنید و به هدف خود برسید.
همچنین می توانید این موضوع را به صورت کوتاه در عنوان ایمیل ذکر کنید، تا باز توانسته باشید توجه گیرنده را به طریقی به پیام خود جلب کنید.

نکات اصلی:
برای نوشتن ایمیل های خود، در صورت لزون از نشانه ها و علائم نوشتاری استفاده کنید.


الصاقات (Attachments) حجیم را از هم جدا کنید آیا تا به حال به فایلی برخورد داشته اید که الصاق کردن آن به ایمیل دشوار بوده باشد؟ برای سهولت کار می توانید این فایل ها را کم حجم تر کنید تا بارکردن آن در ایمیل وقت کمتری ببرد. حتماً در متن پیام درمورد این الصاقات برای گیرنده توضیح دهید. با ارائه ی اطلاعات کافی درمورد آنها به گیرنده این امکان را می دهید تا تشخیص دهد فایل مورد نظر ارزش باز کردن را دارد یا خیر.
همچنین برای پایین آوردن سایز فایل های حجیم، می توانید آنها را zip یا فشرده کنید تا برای بارکردن آنها وقتتان هدر نرود. اما به گیرنده یادآور شوید تا آنها را unzip کند.

نکات اصلی:
برای ارسال فایل های حجیم بسیار محتاط باشید.
محتوای فایل های ارسالی را برای گیرنده توضیح دهید.


ایمیل هایی کارآمد و موثر این روزها ایمیل زدن یکی از پرطرفدارترین و رایج ترین ابزار برقراری ارتباط گردیده است. اگر به درستی انجام شود، می تواند هم در وقت و هم در پول شما صرفه جویی کند. اما اگر نادرست استفاده شود، بر هزینه های شما اضافه هم می کند. پس با به کار گیری نکاتی که دراین مقاله آورده شد، راه و روش ایمیل زدن به طریق صحیح را یاد گرفته و تمرین کنید تا کارکردتان در محل کار افزایش یابد



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1581
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

چگونه آی دی یاهو ID Yahoo یا همان صندوق پست الکترونیک ـ ایمیل ـ در یاهو داشته باشیم ؟ و چگونه فقط با ایمیل مان در یاهو چت کنیم .

ثبت نام در یاهو

ابتدا در صفحه اصلی یاهو برروی Sign Up کلیک نمایید . اما پیش از آن بهتر است با آنچه که یاهو میخواهد پیش از افتتاح صندوق پستی در باره ما بداند بیشتر آشنا شویم و با آمادگی قبلی اقدام به این کار نماییم :

قسمت اول ثبت نام در یاهو

Tell us about yourself در باره خودتان بگویید

My Name
First name
Last name

نام من : در این قسمت نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید ، میتوانید نامی مستعار برگزیند، اما چون در نامه هایی که به دوستانتان خواهید نوشت این نام خواهد آمد ، بهتر است نامی شخصی و محترمانه انتخاب شود
Gender جنسیت : با کلیک روی چهار گوش آبی رنگ یکی از دو حالت مذکر Male یا مونث Female را انتخاب و کلیک نمایید
Birthday تاریخ تولد : در قسمت ماه Month با کلیک روی چهارگوش آبی رنگ یکی از ماهها را انتخاب و کلیک نمایید . در خانه روز Day یکی از روز های ماه را وارد نمایید و در قسمت سال Year باید مطابق سال میلادی سال تولد خود را بنویسید و بهتر است سال تولدی بزرگتر از هجده سال را برگزینید
I live in جایی که زندگی میکنم : البته یاهو کشور شما را تشخیص می دهد ، اما اگر در جای دیگری زندگی میکنید ، میتوانید آنرا عوض نمایید
Postal Code کد پستی : کد پستی پنج رقمی را وارد کنید

قسمت دوم ثبت نام در یاهو

Select an ID and password آی دی و رمز عبور بر گزینید
Yahoo! ID and Email

آی دی و ایمیل یاهو : می توانید کلمه یا عبارتی متشکل از حروف انگلیسی و یا حروف همراه اعداد و علامت آندرلاین و یک دات « ‌. » و به شرطی که این عبارت با حرف شروع شود ، انتخاب کنید . تعداد حروف انتخابی حداقل چهار و حداکثر 32 باید باشد . کلمات طولانی تر یا دور از ذهن فورا انتخاب میشوند . با کلیک روی علامت Check متوجه میشوید که آی دی شما پذیرفته شده یا خیر و در این صورت میتوانید یکی از چند آی دی پیشنهادی یاهو را برگزینید . همچنین با کلیک روی چهارگوش آبی رنگ می توانید یکی از ایمیل های جدید یاهو ymail.com یا rocketmail.com که امکان پذیرش آی دی کوتاه و زیبا تر در آنها بیشتر است را برگزینید . با طی این مرحله شما دارای ایمیلی مانند این example@yahoo.com خواهید شد که با آن می توانید برای دوستانتان نامه بفرستید و یا چت کنید و در آن example همان آی دی انتخابی شماست .

Password

رمز عبور : در انتخاب رمز عبور چند نکته را مد نظر داشته باشید : کلمه یا عبارت انتخابی باید دارای شش الی 32 حرف باشد ، فاصله ای بین حروف نباشد، از نام و آی دی تان استفاده نکنید ، رمز عبور نسبت به بزرگی و کوچکی حروف انگلیسی حساس است و اگر از شکل بزرگ حروف استفاده کردید آنرا بیاد داشته باشید ، کامپیوترتان درحالت انگلیسی نویسی باشد . برای آنکه رمز ی قوی و قابل اطمینان داشته باشید از ترکیبی از حروف و اعداد و علایم و بزرگ و کوچک بودن حروف بهره برید پیشنهاد می کنم عبارتی که از یاد نمی برید مانند سردرگم را انتخاب ولی آنرا به انگلیسی sardargom بنویسید و بکار برید . یاهو همینجا ایمنی و استحکام رمز عبور را نشان تان خواهد داد .

Re-type Password

دوباره رمز عبور را وارد نمایید

قسمت سوم ثبت نام در یاهو

In case you forget your ID or password چنانچه آی دی یا رمز عبورتان از فراموش کردید
Alternate Email ایمیل دیگر : می توانید در صورت تمایل و در صورتی که ایمیل دیگری دارید در اینجا آنرا بنویسید تا در هنگام فراموشی ، آی دی یا رمز عبورتان به این آدرس پست شود
Security Question پرسش امنیتی : یکی از پرسش ها انتخاب کنید. پرسشها بترتیب نام موسیقدان محبوبتان ، نام آموزگار محبوبتان ، نام دوست دوران کودکی ، نام زایشگاه تان ، شماره پرواز ، محله دوران کودکی ، کتاب مورد علاقه تان ، نویسنده محبوبتان ، محل گذران تابستانها در کودکیتان می باشند
Your Answer پاسخ شما : جوابی دلخواه به پرسش انتخابی تان بدهید ، پاسخ باید به انگلیسی و حداقل دارای چهار حرف باشد و سعی کنید پاسخی بدهید که هرگز آنرا از یاد نخواهید برد تا در صورتی که آی دی یا رمز خود را فراموش کردید با این پاسخ دوباره آن را بدست آورید .

مرحله پایانی ثبت نام در یاهو

Type the code shown

کد نشان داده شده را وارد کنید
تبدیل کد با کلیک روی این نشانه میتوانید کد دیگری را برای وارد کردن بگزینید
Do you agree با کلیک روی خانه خالی چهار گوش موافقت خود را با شرایط یاهو اعلام نمایید

و سپس روی حسابم را ایجاد کن Creat My Account برای خاتمه کار کلیک نمایید . سپس یاهو به شما تبریک می گوید و دعوت میکند تا وارد صندوق پستی خودتان بشوید ، شما میتوانید به میل کلاسیک یا جدید بروید در صندوق پستی جدید یاهو New Yahoo! Mail بدون داشتن مسنجر می توانید چت نمایید . جت در ایمیل

همچنین در قسمت دانلود های یاهو می توانی آخرین نسخه یاهو مسنجر یا اینترنت اکسپلورر 7 همراه یاهو و یا فایرفاکس 3 یاهو و یا تنها تولبار برای یکی از این دو را دانلود نمایید .



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1750
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

در وحله اول باید مطابق شکل به سایت یاهو رفته و گزینه mail رو بزنید

طریقه ارسال ایمیل در یاهو


در این مرحله شما باید ID و Password خودتون رو وارد نمائید و روی گزینه Sign in کلیک نمائید
طریقه ارسال ایمیل در یاهو


در این مرحله در صورت وارد کردن صحیح اطلاعات خواسته شده وارد صفحه زیر می شوید
طریقه ارسال ایمیل در یاهو


حال برای نوشتن یک ایمیل جدید روی گزینه New و سپس Email Message کلیک نمائید،(در صورت نداشتن گزینه NEw روی گزینه Compose کلیک نمائید)
طریقه ارسال ایمیل در یاهو


بقیه مراحل در تصویر زیر کاملا مشخص می باشد،
طریقه ارسال ایمیل در یاهو


در قسمت To شما باید آدرس گیرنده ایمیل را وارد نمائید
Cc یک رونوشت از ایمیل را به ایمیل وارد شده می فرستد
Subject موضوع ایمیل را در این قسمت وارد نمائید.
Attach : اگر خواسته باشید که یک فایل را ضمیمه ایمیل نمائید از این قسمت می توانید استفاده نمائید،(شما بیشتر از 3 فایل و 10 مگابایت نمی توانید بیشتر انتخاب نمائید، اگر بیشتر از 3 فایل خواستید ضمیمه نمائید باید فایل های خود را فشرده نمائید)
Send : در آخرین مرحله این گزینه ایمیل شما را ارسال می نماید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1638
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

تاکنون حتما برایتان پیش آمده که بخواهید نوشته ای را برای دوستی ارسال کنید و بخواهید که بعد از اینکه او آن نوشته را خواند دیگر اثری از آن باقی نماند(مثل ماموریتهای کاراگاه گجت که رئیسش براش مینوشت و بعد از خوندنش توسط گجت، نوشته منفجر میشد، با این تفاوت که اینجا انفجاری در کار نیست ).
سرویس
privnote این امکان را به شما میدهد تا متنی را تایپ کنید و بعد از آن لینکی به شما داده میشود که میتوانید آنرا با یک نفر به اشتراک بگذارید(مثلا ایمیل کنید)، بعد از اینکه دوستتان آن لینک را باز کرد و نمایش شد، پیام را خواهد دید و به محض بستن صفحه مربوط به آن یا خروج از آن، پیامی دیگر درکار نخواهد بود و به طور اتوماتیک نابود میشود و لینک دیگر به آن نوشته مربوط نخواهد شد. این سرویس را برای مواردی که بخواهید نوشته ای برای کسی بفرستید و فقط یک بار - حتی برای خواننده - امکان خواندن آن موجود باشد، بسیار مفید است.
پ.ن: بعضی وقتها سرویسهائی اینچنین ساده، اما خلاقانه توجهم را جلب میکند، هرچند که شاید برای خیلیها جالب نباشد!



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 4331
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 خرداد 1390 | نظرات ()