قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اینروزها تقریبا در همه خانه ها یک کامپیوتر با قابلیت اتصال به اینترنت وجود دارد و بیشتر نیازهای مردم در حال گرایش به حالت آنلاین است. وب فارسی هم در این روند فعالیت دارد - هرچند هنوز آنچنان که باید توسعه نیافته است -� و یکی از این زمینه ها هم ارائه فرهنگ لغتهای آنلاین است که تعداد بسیار زیادی سرویس فارسی آنلاین برای این کار ایجاد شده است. دیکشنریهای آنلاین بدون نیاز به نصب برنامه ای روی سیستم شما میتوانند معنی واژه های مورد نیاز شما را از انگلیسی به فارسی و یا برعکس از فارسی به انگلیسی ترجمه کنند. در ادامه لیستی شامل برترین این سرویسها را خواهید یافت که در جمع آوری آنها سعی شده تا سرویسهائی معرفی شوند که تبلیغی در خود ندارند یا تبلیغات آنها به صورت محدود و بسیار کم در صفحه اصلی آنها نمایش شده باشد، امیدوارم آی تی نویسان ایرانی دیگر نیز علاوه بر سرویسهای غیر ایرانی، به معرفی سرویسهای فارسی و ایرانی هم گرایش بیابند و وب فارسی را هرچه بیشتر معرفی و مستعد کنند. این لیست ترتیبی برای خوبی یا بدی این سرویسها نمیباشد، خودتان آنها را تست کنید و یکی را که به نظرتان مناسبتر است انتخاب کنید.

۱- دیکشنری آنلاین انگلیسی و فارسی: این سرویس به شما امکان ترجمه لغات از انگلیسی به فارسی و از فارسی به انگلیسی را میدهد و میتوانید لغات مرتبط با واژه مورد جستجوتان را نیز در نتایج بینید.

۲- دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی: این سرویس همچون سرویس قبل بوده و نیز امکان ترجمه متن را هم برای شما فراهم نموده است.

۳- دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی نارسیس: اگر با نرم افزار نارسیس کار کرده باشید حتما از قدرت آن باخبر هستید. سرویس آنلاین این نرم افزار نیز به همان قدرت عمل مینماید.

۴- دیکشنری آنلاین سریع: یک دیکشنری آنلاین و سریع با محیط ساده و سبک اما با قابلیتهای بالا

۵- دیکشنری آنلاین آریا: دیکشنری آنلاین فارسی به انگلیسی، انگلیسی به فارسی و انگلیسی به انگلیسی که کیبردی هم در خود برای تایپ مستقیم دارد.

۶- لغتنامه انگلیسی به فارسی: با قابلیت جستجو کلمات مشابه بصورت همزمان و سرعت بیشتر جستجو با فن آوری Ajax همراه مناسبی برای شما در صفحات انگلیسی وب

۷- دیکشنری رایگانی انگلیسی به فارسی: این دیکشنری علاوه بر ترجمه لغات شما به صورت آنلاین، کدی هم برای درج دیکشنری در قالب وبلاگ شما را در اختیارتان قرار میدهد.

۸- دیکفا: این دیکشنری هم همچون دیکشنری آنلاین قبلی کدی را هم برای درج دیکشنری در قالب وبلاگتان در خود دارد.

۹- فارس دیکشنری: یک فرهنگ لغت آنلاین و قدرتمند دیگر



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1068
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

حتمأ شما نیز در محیط ویندوز با فایلهایی با نام Thumbs.db که در بسیاری از فولدرها وجود دارد روبرو شده اید. وظیفه این فایلها ذخیره اطلاعات مربوط به حالت نمایشی Thumbnail است و به نوعی یک حافظه موقت یا Cashe جهت ثبت اطلاعات تصاویر Thumbnail تلقی میشود. خاصیت این فایل ها نیز اینگونه است که اگر آنها را به شکل دستی پاک کنید به طور اتوماتیک مجدد در همان محل ساخته میشوند. اما ممکن است شما اصلأ از حالت نمایش Thumbnail برای مشاهده تصاویرتان در محیط ویندوز استفاده نکنید یا علاقه ای به وجود این فایلها و پر شدن بی مورد فضای هارد نداشته باشید. در این ترفند قصد داریم به نحوه جلوگیری از ساخت و نهایتأ حذف فایلهای Thumbs.db در ویندوز XP بپردازیم.
 

بدین منظور:


My Computer را باز کنید.


از منوی Tools وارد Folder Options شوید.


سپس به تب View رفته و تیک گزینه Do not cache thumbnails را بردارید و OK کنید.


اکنون میتوانید به شکل دستی این فایل ها را Delete کنید، با این اطمینان که دیگر فایل جدید با عنوان Thumbs.db تولید نمیشود.



همچنین شما میتوانید از طریق رجیستری ویندوز نیز اقدام کنید ؛برای اینکار:


از (ترفندستان) منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.


حال به مسیر زیر بروید:


HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\Advanced

از قسمت دیگر پنجره، بر روی DisableThumbnailCache دوباره کلیک کرده و در قسمت Value مقدار آن را به 1 تغییر دهید و OK کنید.


اگر DisableThumbnailCache در این محل وجود ندارد، در فضای خالی راست کلیک کرده و New > DWORD را انتخاب کنید. نام آن را DisableThumbnailCache قرار داده و مرحله بالا را اجرا کنید.


در پایان کافی است سیستم را یکبار از نو راه اندازی کنید تا تغییرات اعمال گردد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 979
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
اکثر فایل های موجود بر روی اینترنت با استفاده از نرم افزارهائی نظیر WinZip فشرده و بر روی سرویس دهندگان FTP مستقر تا کاربران بتوانند با سرعت مناسب اقدام به دریافت آنها نمایند. فایل های فشرده ZIP یکی از متداولترین و سهل الوصول ترین نوع فایل های فشرده می باشند. با فشرده نمودن فایل ها امکان ارسال سریعتر آنها بر روی اینترنت خصوصا" در مواردیکه سرعت خط ارتباطی کاربران بالا نباشد ، فراهم می گردد. پس از دریافت فایل های فشرده با استفاده از نرم افزارهای مربوطه نظیر WinZip می بایست آنها را به حالت اولیه تبدیل ( از حالت فشرده خارج گردند ) کرد.
هدف از فشرده نمودن فایل ها کاهش ظرفیت فایل ها  بوده و در زمان استفاده از فایل می بایست مجددا" فایل به حالت اولیه برگردانده شود. در فرآیند فوق بیت هائی از فایل با استفاده از الگوریتم هائی خاص ، از فایل حذف و زمینه کاهش ظرفیت فایل فراهم خواهد شد. در زمان استفاده از فایل با استفاده از الگوریتم فشرده سازی عملیات معکوس انجام و فایل به حالت اولیه خود برگردانده خواهد شد. در ادامه به برخی از روش های فشرده سازی اطلاعات اشاره خواهد شد.

یافتن افزونگی در فایل
اکثرفایل های کامپیوتری ( با محتویات متفاوت ) دارای افزونگی اطلاعات می باشند. این نوع فایل ها دارای اطلاعات تکراری زیادی می باشند. برنامه های فشرده سازی اطلاعات ، اطلاعات تکراری  موجود در فایل ها را بر اساس الگوریتم های مربوطه حذف می نمایند. پس از تشخیص اطلاعات تکراری ، صرفا" اطلاعات تکراری یک بار در فایل تکرار و و در سایر موارد، از مکانیزمهای خاصی برای عدم تکرار استفاده می گردد.

جمله زیر از 17 کلمه ، 61 حرف ، 16 فضای خالی ، یک نقطه و یک dash ، تشکیل شده است :

"Ask not what your country can do for you -- ask what you can do for your country."

اگر هر یک از حروف ، فضای خالی و حروف خاص ، یک واحد از حافظه را اشغال نمایند ، مجموعا" 79 واحد از حافظه توسط عبارت فوق استفاده خواهد گردید (79 = 1 + 1+ 16 + 61 ) . به منظور کاهش ظرفیت فایل می بایست  افزونگی اطلاعات در فایل را بررسی کرد. با مشاهده و بررسی عبارت فوق ، نتایج زیر بدست می آید :

·       کلمه "ask" ، دو مرتبه تکرار شده است .

·       کلمه "what" ،  دو مرتبه تکرار شده است .

·       کلمه "your" ، دو مرتبه تکرار شده است .

·       کلمه "country" ، دو مرتبه تکرار شده است .

·       کلمه "can" ، دو مرتبه تکرار شده است .

·       کلمه "do" ، دو مرتبه تکرار شده است .

·       کلمه "for" ، دو مرتبه تکرار شده است .

·       کلمه "you" ، دو مرتبه تکرار شده است .

با عدم لحاظ نمودن حروف بزرگ و کوچک درعبارت فوق ، مشاهده می گردد که نیمی از اطلاعات موجود در عبارت فوق ، زائد و تکراری می باشند. با دقت در عبارت فوق و نحوه افزونگی اطلاعات مشاهده می گردد که با دارا بودن نه کلمه ask,not,what,your,country,can ،do ،for  و you می توان پالایشی مناسبی از عبارت فوق را انجام و در صورت لزوم و با استفاده از نه کلمه فوق ، مجددا" عبارت اولیه را ایجاد نمود. در این راستا و به منظور ایجاد عبارت فوق کافی است به کلمات موجود در بخش اول ( نصف عبارت ) اشاره  و جایگاه و تعداد تکرار هر یک از آنها را در بخش دوم مشخص نمود. در ادامه نحوه فشرده سازی اطلاعات و بازسازی مجدد آنها بررسی می گردد.

فشرده سازی اطلاعات
اکثر برنامه های فشرده سازی از مدل ها ی متفاوت الگوریتم مبتنی بر دیکشنری  ایجاد شده توسط "Lempel و Ziv"  ، به منظور کاهش ظرفیت فایل ها ، استفاده می نمایند. منظور از دیکشنری در الگوریتم فوق ، روش های کاتولوگ نمودن بخش هائی از داده است . سیستم استفاده شده برای سازماندهی  دیکشنری متفاوت و در ساده ترین حالت می تواند شامل یک لیست عددی باشد.  با مراجعه مجدد به عبارت اشاره شده در بخش قبل ، کلمات تکراری را انتخاب و آنها را در لیست مرتب شده ای بصورت زیر ایندکس می نمائیم . پس از ایجاد لیست فوق ، می توان در مواردیکه از کلمات در عبارت استفاده می شود ، از اعداد نسبت داده شده و متناظر با آنها استفاده کرد. دیکشنری ایجاد شده برای عبارت اشاره شده در بخش قبل بصورت زیر است :

  1. ask
  2. what
  3. your
  4. country
  5. can
  6. do
  7. for
  8. you

با توجه به دیکشنری ایجاد شده ، عبارت مورد نظر بصورت زیر خوانده خواهد شد :

"1 not 2 3 4 5 6 7 8 -- 1 2 8 5 6 7 3 4"

برای بازسازی مجدد عبارت فوق ، لازم است الگوی معادل آن را با توجه به دیکشنری استخراج و در محل مربوطه قرار داد. برنامه هائی نظیر WinZip از فرآیندهای مشابه برای بازسازی مجدد یک فایل و برگرداندن آن به شکل اولیه استفاده می نمایند.
در فرآیند فشرده سازی عبارت اشاره شده در بخش قبل به شکل جدید آن ( مطابق جدول بالا ) چه میزان ظرفیت فایل کاهش پیدا کرده است ؟ مطمئنا" عبارت فشرده شده ظرفیت کمتری نسبت به عبارت اولیه خواهد داشت . در این زمینه لازم است به این نکته مهم اشاره گردد که دیکشنری ایجاد شده نیز می بایست بهمراه فایل ذخیره گردد. در مثال فوق ، عبارت اولیه برای ذخیره سازی به 79 واحد حافظه نیاز داشت . عبارت فشرده شده ( بهمراه فضای خالی ) ، 37 واحد و دیکشنری ( کلمات و اعداد )  ، نیز 37 واحد حافظه را اشغال خواهند کرد. بدین ترتیب ظرفیت فایل فشرده به 74 واحد حافظه خواهد رسید . با توجه به اطلاعات فوق مشاهده می گردد که عملا" در رابطه با فشرده سازی عبارت فوق به موفقیت های بزرگی نائل نشده ایم . در این زمینه لازم است به این نکته اشاره  گردد که در مثال فوق ،  صرفا" یک " جمله "  فشرده شده است .  فرض کنید جمله فوق بخشی از یک سخنرانی یک ساعته باشد ، بدیهی است که در سخنرانی فوق احتمال تکرار کلمات فوق بسیار زیاد خواهد بود . با ایجاد سیستم دیکشنری  ، زمینه استفاده از آن در بخش های بعدی سخنرانی نیز وجود داشته و در ادامه قطعا" میزان فشرده سازی  جملات موجود در متن سخنرانی نتایج مطلوبتری را بدنبال خواهد داشت .

جستجو برای الگوها
در مثال ارائه شده ، تمام کلمات تکراری انتخاب و در دیکشنری قرار گرفتند. در روش فوق ، ساده ترین مدل برای ایجاد دیکشنری استفاده شده است . برنامه های فشرده سازی از مدل های کاملا" متفاوت دیگر در این زمینه استفاده می نمایند.برنامه های فوق نسبت به کلمات متمایز، از یکدیگر شناخت لازم را نداشته و در این راستا صرفا" بدنبال "الگو" خواهند بود. این نوع برنامه ها به منظور کاهش ظرفیت فایل ها ، با دقت الگوها را انتخاب و آنها را در دیکشنری مستقر می نمایند.   در صورتی که از دیدگاه فوق فرآیند فشرده سازی دنبال گردد ، در نهایت  با یک دیکشنری کاملا" متفاوت با آن چیزی که قبلا" ایجاد شده بود ، مواجه خواهیم بود.
اگر یک برنامه فشرده سازی عبارت معروف اشاره  شده در بخش قبل را به منظور یافتن افزونگی ، پیمایش نماید ، پس از دنبال نمودن بخشی از عبارت (
ask not what your) ، الگوئی جدید را تشخیص خواهد داد. الگوی فوق حرف "t" بوده که بدنبال آن یک فضای خالی نیز قرار دارد. ( در کلمات "not" و "what" ) . در صورتی که برنامه فشرده سازی الگوی فوق را در دیکشنری مستقر نماید ، می بایست یک عدد "1" را در هر زمان که با  حرف "t"  و یک فضای خالی بدنبال آن برخورد می نماید ، در دیکشنری ثبت نماید. با ادامه پیمایش عبارت فوق توسط برنامه فشرده سازی ، مشاهده می گردد که الگوی تشخیص داده شده ( حرف t و فضای خالی بدنبال آن ) به میزان قابل ملاحظه ای در عبارت تکرار نشده و برای ثبت در دیکشنری واجد شرایط مناسب نخواهد بود ، بدین تزتیب الگوی تشخیص داده شده نادیده گرفته شده و عملیات یافتن الگوئی دیگر ، دنبال خواهد گردید.
در ادامه برنامه فشرده سازی  متوجه الگوی "
ou" می گردد ، الگوی فوق در کلمات "your" و "country" ، تکرار شده است . در صورتی که عبارت مورد نظر یک فایل طولانی بود ، ثبت و نوشتن الگوی فوق در دیکشنری می توانست به میزان قابل توجه ای از ظرفیت فایل را کاهش دهد. "ou" ، یکی از ترکیبات متداول استفاده شده  در زبان انگلیسی است . معیار برنامه فشرده  سازی عبارتی است که در حال پیمایش آن است . در ادامه پیمایش عبارت فوق ، یک الگوی مناسبتر تشخیص داده خواهد شد. الگوهای فوق "your"  و "country" بوده که هر یک بدفعات  تکرار شده اند. تکرار هر یک از کلمات فوق در عبارت معادل ترکیب کلمات "your country" است . در چنین حالتی برنامه قشرده سازی  entry موجود در دیکشنری برای الگوی "ou" را با الگوی "your country" ، جایگزین می نماید. عبارت ترکیبی "can do for" ، نیز در عبارت اصلی تکرار شده است . ( یک مرتبه پس از "your" و یک مرتبه پس از "you" ) . بدین ترتیب الگوی "can do for you" نیز تکراری خواهد بود. بنابراین می توان در عوض نوشتن 15 حرف ( بهمراه قضای خالی ) ، از یک عدد استفاده کرد. در صورت استفاده از الگوی "your country" ، برای 13 حرف از یک عدد معادل استفاده می گردد ، بدیهی است که الگوی فوق نادیده گرفته شده  در عوض  الگوی "r country"  و الگوی جدید  "can do fo you" ، در دیکشنری ثبت می گردند. برنامه فشرده سازی فرآیند فوق را دنبال و پس از یافتن یک الگو ، محاسبات مربوطه  را انجام و الگوی واجدالشرایط را در دیکشنری ثبت خواهد کرد. مهمترین ویژگی "الگوریتم مبتنی بر دیکشنری " ، قابلیت تغییر الگوها در زمان فرآیند فشرده سازی است .
با توجه به الگوهائی تشخیص داده شده ، دیکشنری مربوطه بشکل زیر خواهد بود . در دیکشنری زیر الگوهای تشخیص داده شده ثبت و برای فضای خالی از کاراکتر "__" استفاده شده است .

  1. ask__
  2. what__
  3. you
  4. r__country
  5. __can__do__for__you

با توجه به دیکشنری فوق ، عبارت اشاره شده در بخش قبل بصورت زیر فشرده می گردد.

"1not__2345__--__12354"

 عبارت فوق 18 و  دیکشنری 41 ،  واحد حافظه را اشغال خواهند کرد. بدین ترتیب فایل حاوی عبارت اولیه فوق از 79 واحد حافظه به 59 واحد حافظه کاهش پیدا کرده است . روش استفاده شده به منظور فشرده سازی عبارت فوق یکی از امکانات موجود بوده و می توان در این راستا از روش های دیگر نیز استفاده کرد.

تا چه میزان می توان  اطلاعات را فشرده کرد ؟
میزان ( نسبت ) کاهش ظرفیت یک فایل ،  به عوامل متعددی نظیر : نوع فایل ،  اندازه فایل و روش فشرده سازی بستگی دارد. در اکثر زبانهای طبیعی ،  حروف و کلمات الگوهای مناسبی را بصورت جداگانه و یا ترکیبی ایجاد می نمایند. بدین ترتیب فشرده سازی فایل های متنی  نتایج بسیار مطلوبی را بدنبال خواهد داشت . فایل های متنی اغلب پس از فشرده سازی به میزان پنجاه درصد و یا بیشتر ،  کاهش ظرفیت را خواهند داشت . اکثر زبانهای برنامه نویسی ( مصنوعی ) نیز بدلیل استفاده از مجموعه ای از دستورات که بصورت تکراری استفاده می شوند ، دارای افزونگی  اطلاعات بوده و پس از فشرده سازی نتایج رضایتبخشی  را بدنبال خواهد داشت . فایل هائی که دارای حجم بالائی از اطلاعات منحصر بفرد بوده ( نظیر فایل های گرافیک و یا فایل های mp3) ،  بدلیل عدم وجود الگوهای تکرار شونده ،  بخوبی فشرده نخواهند گردید.
در صورتی که فایلی دارای تعداد زیادی الگوی تکرار شونده باشد ،  میزان افزونگی اطلاعات موجود در فایل بطرز محسوسی ظرفیت فایل را افزایش خواهد داد. بدین ترتیب در زمان فشرده سازی این نوع از فایل ها با توجه به وجود الگوهای تکرار شونده ،  ظرفیت فایل در حد قابل قبولی کاهش پیدا خواهد کرد .
میزان فشرده سازی اطلاعات،   به الگوریتم استفاده شده  توسط برنامه فشرده سازی نیز بستگی دارد. بدیهی است استفاده از یک الگوریتم با کارآئی بالا ،  نتایج مثبتی را در رابطه با فشرده سازی به ارمغان خواهد آورد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 994
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

این برنامه برای گرفتن نسخه پشتیبان از پارتیشن های هارد دیسک استفاده میشه. به این صورت که اطلاعات پارتیشن شما رو در یک فایل ذخیره می کنه و در موقعی که به اون اطلاعات نیاز داشتین به راحتی اطلاعات شما رو به جای اصلی برمی گردونه.

خیلی از مواقع برای ما پیش اومده که برای ویندوز ما یه مشکلی پیش اومده و درست کار نمی کنه و فقط با نصب دوباره میشه مشکل رو حل کرد.در این مواقع میشه از System Restore در ویندوز استفاده کرد . ولی System Restore هم مشکلاتی داره که به بعضی از اونا اشاره می کنم.


یکی اینکه اطلاعات پشتیبان گیری رو در خود درایو ویندوز ذخیره می کنه و این باعث میشه فضای زیادی از درایو بی مورد اشغال بشه. دیگه اینکه با Restore کردن ویندوز در بعضی موارد یکسری از برنامه ها از کار می افتن باید دوباره اونا رو نصب کرد. در ضمن اگر اطلاعات System Restore به ویروس آلوده بشن ممکنه که با باز گردانی دوباره ویندوز ویروسی ها بار دیگه منتقل بشن و مشکل از بین نره.


از اونجایی هم که نصب دوباره ویندوز و نرم افزار های روی اون زمان بر هستند و در مواقعی که شما نیاز فوری به سیستم داریداین زمان آزار دهنده تر میشه باید به دنبال راهی سریع برای درست کردن ویندوز باشید.


با استفاده از Norton Ghost شما می تونید به سرعت از ویندوز خودتون یک نسخه پشتیبان تهیه کنید و در زمان خرابی ویندوز نیز به سرعت ویندوز رو به حالت اول برگردونید.


در اینجا مراحل نصب ، پشتیبان گیری و بازگردانی ویندوز با این نرم افزار رو به شما آموزش میدم


در ابتدا فایل نصب برنامه رو اجرا کنید. صفحه زیر ظاهر میشه .



در اینجا Next رو کلیک کنید. و به صفحه بعدی برید.



در این صفحه I Accept رو انتخاب کنید و next رو کلیک کنید.



در اینجا نام کاربری و نام شرکت رو وارد کنید .بعد Next رو بزنید


در اینجا مسیر نصب رو انتخاب کنید و به صفحه بعد برید.با کلیک بر روی Install نصب برنامه رو شروع کنید.

بعد از پایان نصب پنجره زیر که برای ثبت برنامه هست باز میشه که با زدن Register Later می تونید از این مرحله خارج بشین. حال برای اجرای برنامه در کنار ساعت ویندوز روی آیکن برنامه دابل کلیک کنید تا صفحه اصلی برنامه باز بشه.

در پنجره اصلی برنامه روی Backup کلیک کنید.

حال پنجره Backup Wizard باز شده. در این صفحه Next رو کلیک کنید
در صفحه Backup a disk or partition شما اون درایوی رو که قصد پشتیبان گیری از اون رو دارید انتخاب کنید و بعد Next رو انتخاب کنید.
در صفحه Creat a new backup image در قسمت image file name نام و مسیر ذخیره کردن فایل پشتیبان رو مشخص کنید.توصیه می کنم که برای هر نسخه پشتیبان که درست می کنید یک فلدر جدا بسازید تا کار مدیریت و همچنین استفاده از فایل ها راحت تر بشه.بعد انجام این کار روی Next کلیک کنید و به صفحه بعد برید.
در صفحه Device Information لیستی از قطعات کامپوتر رو که برنامه شناسایی کرده به شما نشون میده. با زدن OK به مرحله بعدی برید.در صفحه Advance Setting روی advance setting کلیک کنید تا صفحه زیر باز شود

در پنجره Advance Setting در تب External Storage گزینه Firewire support را در صورتی که از هارد دیسک های SATA استفاده می کنید علامت بزنید.




در تب Compression می تونید با انتخاب یکی از سه حالت موجود میزان فشردگی فایل خروجی رو تعیین کنید. توصیه می کنم که مقدار High رو انتخاب کنید.



در قسمت Image Password هم می تونید برای فایل پشتیبان خود یک رمز تعیین کنید.در آخر با ردن OK پنجره را ببندید و با کلیک بر روی Next به صفحه بعدی برید.

در صفحه Disaster Recovery روی Continue کلیک کنید.تا به صفحه بعد برید.



در آخرین صفحه از Backup Wizard روی Run Now کلیک کنید تا برنامه عمل پشتیبان گیری رو شروع کنه. برنامه برای تهیه فایل پشتیبان از محیط DOS استفاده می کنه. برای همین ویندوز رو Restart می کنه و به طور خودکار وارد DOS میشه.



وقتی که برنامه وارد DOS شد سما با صفحه ای شبیه صفحه زیر روبه رو می شین .



در این صفحه روند پشتیبان گیری به شما نشون داده میشه . شما می تونید اطلاعاتی در مورد سرعت پشتیبان گیری ،زمان باقی مانده و ... رو در این صفحه ببینید.



بعد از تموم شدن کار برنامه کامپیوتر رو Restart می کنه و دوباره وارد ویندوز میشه.

تا اینجا شما یک نسخه پشتیبان از ویندوز خود درست کردید.

حال روش بازگردانی ویندوز رو بررسی می کنیم.

برای این کار در صفحه اصلی برنامه Restore رو انتخاب کنید. پنجره Restore Wizard باز میشه.



در این پنجره Next رو انتخاب کنید تا به صفحه بعد برید.

در این صفحه در قسمت Image file name فایل پشتیبانی که تهیه کردین رو انتخاب کنید و بعد روی Next کلیک کنید.



در صفحه بعد در قسمت Source Image روی فایل پشتیبان کیلک کنید و در ستون سمت راست در قسمت Destination درایوی که می خواید بازگردانی کنید رو انتخاب کنید. (در اینجا درایو ویندوز).در آخر Next رو کلیک کنید.



در این صفحه گزینه Overwrite Windows رو علامت بزنید و بعد Next رو انتخاب کنید . بعد از طی کردن چند مرحله مشابه به صفحه زیر می رسید



در این صفحه با انتخاب Run Now سیستم Restart شده و عمل بازگردانی ویندوز در محیط DOS ادامه پیدا می کنه.



در اینجا چند نکته دیگه رو باید یادآوری کنم.


اول اینکه سعی کنید درایوی که فایل پشتیبان در اون ذخیره میشه NTFS نباشه. چون اگر موردی پیش بیاد که ویندوز عمل نکنه و شما مجبور بشید در محیط داس و با استفاده از نسخه فلاپی این برنامه اقدام به بازگردانی فایل های خودتون بکنید که در این صورت چون داس از NTFS پشتیبانی نمی کنه شما نمی تونید ازفایل خودتون استفاده کنید. البته باید بگم که با استفاده از داس های جدید شما می تونید به NTFS دسترسی داشته باشیدو ولی خوب این مدل از داس رو خود سیستم نداره و شما باید از جای دیگه تهیه کنید که دردسر داره.

دیگه اینکه در بعضی موارد دیده شده که هنگام گرفتن پشتیبان از درایوهای NTFS درایو ویندوز پاک شده. دلیلش رو نمی دونم ولی شما احتیاط کنید و اگه می خواید از درایو ویندوز که NTFS هست پشتیبان بگیرید قبلش رو یه درایو NTFS دیگه امتحان کنید تا ببینید مشکلی پیش نیادو ولی برنامه رو درایوهای FAT و FAT32 به خوبی کار می کنه و مشکلی نداره.

امیدوارم این آموزش هم برای شما مفید بوده باشه . در آخر اگر سوالی یا مشکلی داشتید حتما مطرح کنید و من رو هم از نظرات خودتون بی بهره نذارید.


Download Norton Ghost 2003


براي باز كردن برنامه بايد از WinRAR‌ استفاده كنيد. اگر اين برنامه رو نداريد از اينجا يك نسخه از اون رو دانلود و نصب كنيد

دريافت WinRAR 3.71 registered



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1079
|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
تابش خورشيد در اين روزهاي آفتابي، خطرات خاص خود را به دنبال دارد و جدا از آفتاب سوختگي، بايد اين حقيقت را هم در نظر گرفت که پرتوهاي ماوراي بنفش نور خورشيد مي‌تواند در درازمدت موجب سرطان پوست شود. بنابراين انتخاب شيوه‌هاي مناسب براي محافظت از پوست در برابر نور خورشيد ضرورت دارد.

يکي از راه‌‌هاي ايجاد اين حفاظت،‌ استفاده از کرم‌هاي ضدآفتاب است، اما نبايد فراموش کرد که انتخاب از بين طيف گسترده ضدآفتاب‌هاي موجود در بازار کار بسيار دشواري است.

در اين‌باره با دکتر محمدعلي نيلفروش‌زاده، رييس مرکز تحقيقات پوست به گفتگو نشسته‌ايم که خلاصه‌اي از آن را پيش‌رو داريد.

چه کساني بايد از کرم ضدآفتاب استفاده کنند؟

استفاده از ضدآفتاب براي همه افراد در هر سني ضروري است، به طوري که مصرف آنها در همه فصول، حتي در هواي ابري به افراد توصيه مي ‌شود. حتي کودکان نيز بايد هنگام بيرون بودن از خانه کرم ضدآفتاب روي پوست داشته باشند. البته اين موضوع درباره افرادي که به دليل نوع شغل خود مجبورند مدت زمان بيشتري زير آفتاب و يا مقابل پنجره‌اي آفتاب‌گير باشند، اهميت ويژه‌اي دارد. نبايد فراموش کرد که محصولات ضدآفتاب قادرند تا 92 درصد از آثار زيان‌بار نور خورشيد بکاهند، اما نکته مهمي که در اين زمينه وجود دارد، مقدار و دفعات مصرف از اين محصولات است.
بيشتر توضيح مي ‌دهيد؟

کرم‌ ضدآفتاب را بايد يک ربع تا نيم ساعت پيش از خروج از منزل يا محل کار و هر بار به اندازه يک بندانگشت يعني حدود دو گرم روي پوست ماليد، مثلا يک قوطي 30 گرمي ضدآفتاب اگر فقط براي صورت مورد استفاده قرار بگيرد، تقريبا طي 15 بار استفاده بايد تمام شود. اما متاسفانه چيزي که ما شاهد آن هستيم، اين است که افراد گاهي تا شش ماه از يک کرم ضد آفتاب استفاده مي ‌کنند و به دليل صرفه‌جويي اقتصادي يا ناآگاهي نسبت به ميزان استفاده از اين محصولات، لايه نازکي از کرم را فقط يک بار در روز روي پوست خود مي ‌زنند که از نظر علمي قابل قبول نيست و به همين دليل نمي ‌توان آثار مطلوب ضدآفتاب‌ را ديد.
کرم ضدآفتاب در هر بار مصرف بايد تمام سطح پوست صورت، دست و نواحي را که مقابل آفتاب قرار مي‌ گيرند، بپوشاند و هر دو تا سه ساعت يک بار (گاهي چهار تا پنج بار در روز) تجديد شود.
آيا براي خريد ضدآفتاب مناسب بايد حتما به متخصص پوست مراجعه کنيم يا نه؟
يکي از نکات قابل توجه درباره انتخاب ضدآفتاب‌‌ها، متناسب بودن آنها با پوست است. افراد داراي پوست خشک بايد از ضدآفتابي که از مقداري چربي برخوردار است، استفاده کنند و در مقابل، افراد با پوست چرب بايد ضدآفتاب‌هايي را انتخاب کنند که فاقد چربي است. خانم‌هايي که پوست‌هاي حساس دارند، افراد مبتلا به آکنه و حساسيت‌هاي پوستي ، شناگران، افرادي که زياد عرق مي‌ کنند، کودکان و آقايان نيز بايد به سراغ ضدآفتاب‌هايي بروند که مناسب پوست آنهاست. به همين دليل براي خريد ضد آفتاب بايد با پزشک متخصص پوست مشاوره کرد و بدون توصيه پزشک و به طور خودسرانه آن را از داروخانه‌ها تهيه نکرد.
استفاده از کرم‌هاي ضدآفتاب فقط در مواقعي لازم است که در معرض نور خورشيد هستيم؟

تحقيقات نشان داده افرادي که ناگزيرند ساعت‌هاي طولاني روبروي کامپيوتر بنشينند، بايد از ضدآفتاب استفاده کنند، زيرا اشعه‌هاي ناشي از مانيتور، موجب ايجاد و يا پررنگ‌تر شدن لکه‌هاي صورت مي ‌شود. اين موضوع درباره لامپ‌هاي مهتابي و فلورسنت نيز صادق است.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1021
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()