قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

در این قسمت می آموزید که چگونه بین انگشتانتان تقسیم وظایف کنید. به این منظور ابتدا مطابق تصویر زیر، مجددا نحوه ی صحیح قرار گرفتن انگشتان دست روی صفحه کلید را بررسی می کنیم:
همانطوری که مشاهده می کنید، در این تصویر انگشتان دو دست در حال تایپ روی یک صفحه کلید نمایش داده شده اند. شماره گذاری انگشتان در مرحله ی بعدی به شما کمک می کند تا بتوانید به شکلی صحیح، بین انگشتان دستانتان تقسیم وظایف کنید.

در روش تایپ سریع، که به تایپ ده انگشتی معروف شده است، شما دیگر نیازی به نگاه کردن به صفحه کلید ندارید. در حقیقت بعد از یادگیری این مهارت، شما  به سطحی از مهارت می رسید که نگاه کردن به صفحه کلید باعث به اشتباه افتادن شما می شود! در حقیقت بعد از یادگیری مهارت تایپ ده انگشتی، می توانید به صفحه نمایش یا برگه ی کاغذی که در حال تایپ محتویات آن هستید، نگاه کنید.

چگونه بین انگشتان خودتان تقسیم وظیفه کنید؟
شماره های انگشتان در تصویر بالا را مشاهده کنید. حالا طبق تصویر زیر، شما می توانید بفهمید که چگونه دکمه هایی که با رنگ های یکسان مشخص شده اند، توسط یک انگشت تایپ می شود. در حقیقت هر کدام از انگشتان دست، فشردن تعدادی از دکمه ها را به عهده می گیرند.

دکمه ی Space:
این دکمه توسط انگشتان شست فشرده می شود. (بنا به حالتی که خودتان راحت تر هستید، می توانید یکی از انگشتان شست خودتان را مامور فشردن دکمه ی Space کنید).

دکمه های “ت” و “ب”:
همانطوری که در مرحله ی اول آموزش نیز به شما گفتیم، این دو دکمه به وسیله ی برآمدگی ای که روی آن ها قرار دارد، به ترتیب توسط انگشتان شماره های 7 و 4 تشخیص داده می شوند. در حقیقت هنگامی که می خواهید شروع به تایپ کنید، می توانید انگشتهایی که شماره های 7 و 4 را دارند، به ترتیب روی “ت” و “ب” قرار بدهید و بعد از آن سایر انگشتان دست را به ترتیب روی دکمه های کناری قرار بدهید.

دکمه های سبز رنگ:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 7 فشرده می شوند.

دکمه های به رنگ آبی کم رنگ:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 4 فشرده می شوند.

دکمه های به رنگ قرمز:
این دکمه ها به صورت دلخواه و توسط هر انگشتی که راحت هستید، می توانید تایپ کنید. (یکی از انگشت های شماره ی 4 و 7)

دکمه های به رنگ سرخ آبی:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 8 فشرده می شوند.

دکمه های به رنگ زرد:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 3 فشرده می شوند.

دکمه های به رنگ بنفش:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 9 فشرده می شوند.

دکمه های به رنگ نارنجی:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 2 فشرده می شوند.

دکمه های به رنگ سرخ آبی سیر:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 10 فشرده می شوند.

دکمه های به رنگ سفید:
این دکمه ها توسط انگشت شماره ی 1 فشرده می شوند.

در حقیقت در روش فوق، ابتدا تمام انگشتان در ردیف وسط قرار می گیرند و بعد از آن بنا به شرایطی که حاصل می شود، و دکمه هایی که دوست دارید تایپ کنید، می توانید انگشتان را از ردیف وسط جابه جا کنید و دکمه های دیگری را فشار دهید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1312
|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

در قسمت های قبلی (قسمت اول و قسمت دوم) آموختید که روال کلی تایپ ده انگشتی به چه صورت انجام می شود. حالا در این قسمت کلیات روندی را به شما معرفی می کنیم که کمک می کند تا در مهارت تایپ، به سرعت خوبی برسید.

در قسمت های قبلی روش صحیح قرار دادن دست ها روی صفحه کلید را آموختید و همچنین یادگرفتید که به چه شکل میان انگشتان خودتان تقسیم وظیفه کنید. حالا با توجه به این شکل رنگی که تقسیم بندی صحیح


وظایف را بین انگشتان نشان می دهد، دوباره مطالب قبلی را مرور کنید.

شروع تایپ سرعتی به روش صحیح:

به عنوان شروع، دست خود را به روش گفته شده روی كلیدهای مبنا گذاشته و هر یك از كلمات زیر (یا دیگر كلمات دلخواه) را  به قدری تایپ كنید كه احساس نمایید نوشتنشان (بدون نگاه به صفحه كلید) برایتان آسان شده است. هر كلمه، حدوداً دو خط.

الف) تمرین با حروف ردیف وسط:

سم، كشك، گك، ات، لب، شك،

بات،بابا ،الب، شبی، یاس، سال، لاك،

كمال، شیما، مینا، امشب، لك لك، نم نم

ب) تمرین با حروف ردیف وسط و بالا:

ضش، صس، ثی، قب، فب، چك، جك، حك، خم، هن، عت، غت

ضامن، صبا، ثمین، قلیان، فلفل، چنگك، جنگل، خلاص، همیشه، علما، غلام

فسنجان، فسقلی، فكستنی، ثنایی، قلقلی، قشنگ، عقاب، خفن، خنك

پ) تمرین با حروف ردیف های وسط، بالا و پایین:

ظش، طس، زی، رب، ذب، /ك، .م، ون، ئت، دت، زكی، رشت، دادار

ظله، طشت، زورو، رب انار، بند رخت، ظالم، طالبی، زنبور، روزی، ذلیل، دهكده، نائب،آبله

(نكته1: جهت نوشتن حرف آ كلیدهای SHIFT+H را بفشارید.)

(نكته2: كلید SHIFT همواره با انگشت كوچك دست مخالف دستی كه حرف مربوطه را می زند فشرده می شود)

ملاحظه، كبوتر، آشكار

نکته ای که لازم به یادآوری است، این است که بدانید “آهسته و پیوسته حرکت کنید” چون در آموختن تایپ ده انگشتی ، ابتدا سرعت شما بسیار کندتر از تایپ دو انگشتی و یا حتی تک انگشتی به نظر می رسد! ولی با تمرین بیشتر و حتی بعد از مدت زمان کوتاهی، سرعت شما سیر صعودی به خود خواهد گرفت و بعد از آن شما می توانید مشاهده کنید که سرعت شما حتی ممکن است که از سرعت نوشتن شما با خودکار، بسیار بیشتر شود!



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1059
|
امتیاز مطلب : 61
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
مشكل: عدم امكان چاپ اسناد و یا مطلوب نبودن صفحات چاپ شده

راه حل 1: اشـكال در چاپ بنابر دلایل مختلفی رخ می‌دهد كه ممكن اسـت به بـرنامه Word مـربوط نباشند. به منظور یافتن علل دیگر، سعی كنید تا فایل‌ها را از طـریق برنامه‌های دیگر چاپ كنیـد (بهتر اسـت از بــرنـامــه‌های Office استفاده نكنید.) اگـر باز هم قادر به چاپ سند موردنظر نبودید، احتمالاً مشكل به برنامه Word مربوط نیست. اما اگر توانستید سند را چاپ كنید، سعی كنید كه یك سند Word ساده كه فقط شامل متن باشد را چاپ كنید.
اگر توانستید یك سند متنی ساده Word را چاپ كنید، سند جاری و یا یكی از بخش‌های آن ممكن است مخدوش شده باشند. بدین منظور سند را Cut كـرده و در یـك فایل جدید Paste كنیـد و مـجدداً سعی در چاپ آن كنیـد. اگر باز هـم این كار موفقیت‌آمیز نبود، جـدا كردن بخـش‌های مخـتلف سـند ممكن است علت مـشكل را نشان دهد. (ابتدا یك فایل آزمایشی با یك نام جدید ایجاد كنید.)
تصاویر گرافیكی، ماكروها، هدرها، پانوشت‌ها،‌ جداول و فیلدهای ادغام شده،‌ همگی می‌توانند مـشكل‌ساز باشند. این موارد را به انتخاب خود حـذف كنید و سـپس بـررسی كنیـد كه آیا مـشكل برطرف شده است یا خیر. در صورت برطرف شـدن مشكل، آن موارد را بایـد دوباره ایجاد كنیـد و یا فایل را باز كرده و مجدداً ذخیره كنید و آیتم‌ دارای اشكال را جایگزین كنید.

راه حـل 2:
اگـر راه حل قـبلی موفقیت‌آمـیز نبـود، فونـت‌ها را با فونت دیگری جایگزین كنید. برای تشخیص این امر كه آیا فونتی مخدوش شده است یا خیر، با استفاده از كلیدهای A+Ctrl كل متن را انتخاب كرده و فونت را تغییر دهید. اگـر توانستید سند را چاپ كنید، فونت را تغییر دهیـد. آسان‌ترین روش بـرای انجام این كار، استفاده از ابـزار Find And Replace است. كلیدهای F+Ctrl را بـفـشارید و سپـس روی زبانه Replace كلیك كنید. روی كادر مـحاوره‌ای Find What كلیك كنیـد تا مـكان‌نما در آن قرار گیرد. روی دكمه More كلیك كنید. سپـس روی دكمه Format و Font كلیك كرده و فونتی را كه می‌خواهید بیابید و فونت جایگزین آن را مشخص كنید. ویژگی‌های دیگر از قبیل انـدازه فونت را تغییر ندهیـد. روی OK كلیـك كرده و سپس فرآیند را تكرار كنید اما بایـد مكان‌نما در كادرمـحاوره‌ای Replace With قـرار داشـته باشـد. روی Replace All كلیك كنید تا تمامی فونت‌های مشكل آفرین تغییر یابند.
اگر مشكل از فونـت باشد، از فونت دیـگری استـفاده كرده و یا آن را مجدداً نصب كنید. نصـب مجدد فونت، فراتر از این مقاله است و در ایـن مقاله به آن نخـواهیم پرداخت، اما مایكروسافت  ویژگی Find And Replace، جایگزین كردن فونت‌های مخدوش در سند را آسان می‌سازد.
مـقاله جالـبی در این خصوص ارائه داده اسـت كه با مـراجعه به آدرس support.microsoft.com/kb/314960 می‌توانید آن را مطالعه كنید.
اگر با این كار مشكل برطرف نشد، احتمالاً سند دچار اشكال شده است. در این حالت باید به مشكلی كه در قسمت اول به آن پرداخته شده ، تحت عنوان: “قفل شدن و یا عملكرد عجیب سند Word” مراجعه كنید.

راه حل 3: اگر چاپ از طریق یك سند Word دیگر، موفقیت‌آمیز نبود، مـمكن اسـت اشـكال در خـود برنامه Word باشد. در این حالت، آسان‌ترین راه حل، بهره‌گیری از برنامه سیستم توكار Word 2007 اسـت. در بـرنـامه Wordروی دكـمه Microsoft Office كلیك كرده و Word Options را انـتخاب كنید. Resources را انتخاب كرده پس از كلیك روی Diagnose، فرمان‌های ظاهر شده بر روی صفحه را دنبال كنید. (در Word 2003، پس از باز كردن برنامه Word، روی Help در نوار منو كلیك كرده و Detect and Repair را انتخاب كنید. سپس روی Start كلیك كنید. احـتمالاً به CD نصب Office یا Word نیاز خواهید داشت.)
اگر هیچ یك از این پیشنهادات موثر نبود، به مقاله ارائه شده در آدرس support.microsoft.com/kb/826845 مراجعه كنید. در این مقاله اطلاعاتی در خصوص رفع اشكالات مربوط به چاپ در ویندوز ارائه شده است.
مشكل: باز نشدن سند Word

راه حل 1: برنامه Word دارای ویژگی تعمیر خودكار است كه می‌تواند یـك فایل مخـدوش را كه باز نمی‌شـود، تعمیر كنـد.
در Word 2007، روی دكـمه Microsoft Office كلیـك كـرده و سپس روی Open كلیك كنید. (در Word 2003، از منوی File، گزینه Open را انتخاب كنید.) سپس سند موردنظر خود را یافته و برای انتخاب آن، روی آن كلیك كنید. روی فلش رو به پایین در كنار دكمه Open كلیك كرده و گزینه Open And Repair را انتخاب كنید.

راه حل 2: اگر راه حل قبلی موفقیت‌آمیز نبود، سعی كنید موقتاً از پیچیدگی سند خود بكاهید. بدین منظور Word 2007 را باز كرده، در مـنـوی View، در بـخـش Document Views، روی Draft كلیك كنیـد. روی دكمه Microsoft Office كلیـك كنیـد. روی Word Options كلیـك كرده و گزیـنه Advanced را انتخاب كنیـد. در زیـر بخـش Show Document Content، گـزیـــنـــه‌ Show Picture Placeholders و گــزیـنــه Use Draft Font In Draft And Outline Views را علامـت‌دار كـنــیــد. در زیــــر بـــخــش General، گــزیــــنـــــه Allow Opening A Document In Draft View را علامـت‌دار كـرده و سپس گزینه Update Automatic Links At Open را از حالت انتخاب خارج كنید. حال سند را باز كنید.

Word 2003: در منوی Normal ،View را انتخاب كنید. در منوی Tools، گزینه Options را برگزیده و روی زبانه View كلیك كنید. گزینه‌های Picture Placeholders (در بخش Show) و Draft Font (در بخش Outline And Normal Options) را علامت‌دار و روی زبانه General كلیك كنید. در زیر General گزینه Options Update Automatic Links At Open را از حالت انتخاب خارج كنید. روی OK كلیك كنید. سعی كنید مانند همیشه و به صورت معمولی سند را باز كنید.
اگر فایل باز شد (Word 2007 یا Word 2003)، آن را مجدداً با یك نام فایل جدید ذخیره كنید. سپس مراحل ذكر شده در مشكل بعدی، یعنی: “قفل شدن و یا عملكرد عجیب سند Word” مراجعه كنید تا مشكلات مربوط به خرابی فایل را برطرف سازید.

راه حل 3: اگر سند باز نشد، می‌توانید با استفاده از یك مبدل online مانند Zamzar و یـا یـك بـرنـامـه سـازگار (كاربـران Word 2003 بایـد از بـرنامه WordPad استفاده كنند)، سـند را به قالب دیگری تبدیل كنید. بهترین قالـب‌ها RTF یا HTML هستنـد كه بـرخی از فرمت‌بنـدی‌های انـجام شـده را نیـز حفظ می‌كنند. فرمـت TXT چندان توصیه نمی‌شود؛ زیرا فقط نوشته‌ها را ذخیره می‌كند و هیچ یك از فرمت‌بندی‌های انجام شده را ذخیره نمی‌كند. اگر توانستید سنـد را تبدیل كرده و آن را باز كنیـد، آن را در یك فایل جدید كپی و سپـس Past كنید و هر تغییری را كه در فرمت‌بندی‌ آن لازم بود، اعمال كنید.
اگر نمی‌خواهید فرمت‌بندی شما از بین برود، برخی برنامه‌های ترمیم اسناد Word وجود دارند كه می‌توانید از آنها بهره گیرید. همچنین می‌توانید نسخه‌های دیگر سند را نیز مورد استفاده قرار دهید. (البته در این حالت، هیچ تضمینی وجود ندارد كه فرمت‌بندی شما حفظ شود.) به منظور كسب راهنمایی‌های بیشتر به مقاله ارائه شده در آدرس support.microsoft.com/kb/827099 مراجعه كنید.

Word 2003: از منوی Run ،Start را انتخاب كرده و عبارت wordpad را در كادر ظاهر شده تایپ كنید. زمانی كه WordPad باز شد، از منوی File گزینه Open را انتخاب كنید. در منوی بازشوی Files Of Type، گزینه (Word For Windows (*.doc را انتخاب كنید. سپس فایل دارای اشكال را یافته و آن را باز كنید.
اگر توانستید فایل را باز كنید، آن را با قالب RTF یا HTML ذخیره كنید. سپس فایل RTF یا HTML را باز كرده و مجدداً آن را با قالب Doc ذخیره كرده و هر فرمت‌بندی كه مایل هستید، ایجاد كنید.
سعی کردیم در این مقالات به برخی از متداول‌ترین مشكلاتی كه به هنگام كار با Microsoft Word 2007 با آن روبـه رو خـواهید شد، اشـاره کنیم. اگر بـرنامه Word به شما پیشنهـاداتی در خصوص رفع مشكلات ارائه كند، بهتر است به آن توجهی نكرده و به مقاله موجود در آدرس support.microsoft.com/kb/921541 مراجعه كنید. به هنگام پیروی از پیشنهادات ارائه شده، بسیار مراقب باشید، زیرا آنها تغییراتی را در سیستم فایل‌ها ایجاد می‌كنند.

منبع: ماهنامه وب



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1130
|
امتیاز مطلب : 48
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

کی از مهمترین نیازهایی که در هنگام کار با کامپیوتر و به خصوص کار با برنامه های آفیس و  اینترنت به وضوح احساس می شود، یادگیری تایپ سریع است. هرچند ممکن است تصور اینکه خیلی سریع بتوانید سرعت تایپ خود را افزایش بدهید، برایتان سخت باشد ولی حقیقت مطلب اینست که اگر به شیوه ی علمی ای که به شما توصیه می شود، با حوصله و دقت عمل کنید، خیلی زود شاهد سرعت گرفتن مهارت تایپ خودتان خواهید شد. به طوریکه بعد از انجام به توصیه های گفته شده، قادر خواهید بود با ده انگشت خود تایپ کنید. (که به این حالت “تایپ ده انگشتی” نیز گفته می شود)

جلسه ی اول:
ابتدا یاد بگیرید و این را ملکه ی ذهن خود کنید که با حالتی که عضلات و مفاصل شما در راحتترین شرایط ممکن قرار دارند، بتوانید دو انگشت اشاره ی خود را روی دوحرف j و k بگذارید (که حروف فارسی “ت” و “ب” نیز در به وسیله ی آن ها نوشته می شوند). به این منظور در نظر داشته باشید که برآمدگی های روی این کلید ها برای همین منظور طراحی شده اند. پس چند بار دستان خود را به حالت آماده برای تایپ قرار دهید؛ مجدداً دستانتان را بردارید و بار دیگر کلید های گفته شده را فقط از طریق لمس بیابید و دستان خود را به حالت آماده قرار بدهید.
سرمشق های زیر را به تعداد گفته شده انجام بدهید: (مهمترین توصیه : هرگز عجله نکنید و سرمشق ها را با حوصله انجام بدهید. از اینکه به سادگی مطابق تمرینات می توانید کلمات با معنی بنویسید لذت ببرید!!! چون این لذت مشوق شما خواهد بود. ضمنا بدانید که همیشه جلسات اول سخت تر هستند!!!)

*) تمرینات زیر را انجام بدهید:
ب ب ب
ت ت ت
ب ب ت ت
ب ت ب ت

و حالا به سادگی و فقط با دو کلید اولین کلمات با معنی خودتان را مطابق ذیل تایپ کنید:
بت بت بت تب تب تب
بت بت  تب تب
بت تب بت تب بت تب بت تب

فراموش نکنید که سرعت روند پیشرفت شما به میزان صبر و حوصله و درعین حال استمرار در تمرینات دارد.

مهمترین دستاورد جلسه های اول باید این باشد که خود را بی نیاز از نگاه به صفحه کلید بدانید؛ به طوریکه بتوانید با استفاده از همان برجستگی های موجود بر روی کلید های “ت” و “ب” موقعیت انگشتان خود را روی صفحه کلید تنظیم کنید. (حتی المقدور)



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1007
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید فایل یا پوشه ای را پاک کنید ولی دائم با پیغام هایی مواجه شوید که واژه ی Can not در آن پیغام ها حس تنفر شما را حسابی فعال کند!

خب در این مواقع باید بدانید که علت بروز پیغام هایی از این قبیل، دو مسئله ممکن است باشد. حالت اول اینکه شما بخواهید فایلی را پاک کنید که مربوط به یکی از نرم افزارهای نصب شده روی سیستم شما باشد؛ خب در این مواقع اگر شما اقدام به پاک کردن فایل مورد نظر بکنید، احتمالا آسیب جدی ای به برنامه تان وارد کنید. ولی اگر پیغامی که سیستم به شما می دهد، از قبیل this file is using by another program باشد، علت این است که بدون اینکه شما بدانید یا بتوانید تشخیص بدهید، برنامه ی دیگری از سیستم شما در حال کار کردن با فایل یا پوشه ای است که شما می خواهید آن را حذف کنید. در این مواقع فقط کافی است کلید های ترکیبی شناخته شده ی Alt+Ctrl+Delete را بزنید. سپس به سربرگ Processes بروید و از لیست برنامه های در حال اجرایی که در آنجا به نمایش آمده است، به دنبال گزینه ی explorer.exe بگردید. روی این نام یک بار کلیک کنید و کلید End Process را بزنید. حالا مشاهده خواهید کرد که تمام آیکن های صفحه ی شما به ناگاه محو شده اند. خب جای هیچ نگرانی ای نیست فقط کافی است از پنجره ی Task Manager که در آن بودید، به سربرگ Applications بروید. سپس بر روی دکمه ی New Task کلیک کنید. حالا در پنجره ی ظاهر شده تایپ کنید: explorer.exe و دکمه ی OK را بزنید. مشاهده خواهید کرد که تمام عوامل مربوط به وضعیت ظاهری ویندوز به حالت اولیه باز می گردد. خب حالا می توانید به سراغ فایل مورد نظر خودتان بروید و آن را پاک کنید. حالا شاید احساس کنید که توانسته اید، مثل این عکس و با قدرت تمام، چیزی را که دوست نداشته اید، نابود کنید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1152
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()